Skip Navigation Links

Maliye Çalışanları Moral Yemeğinde..

Dörtyol Vergi Dairesi çalışanları tüm personeliyle birlikte Denizyıldızı Restauranda bir araya geldi.

Maliye Çalışanları Moral Yemeğinde..

Ekonomi   A+a-

Dörtyol Vergi Dairesinde görev yapan yetmişe yakın personel yoğun iş temposundan kendilerini sıyırarak birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergileyip öğle yemeğini keyifli ve neşeli bir ortamda bir arada geçirdi.

Dörtyol Vergi Dairesi Müdürü Kemal Kaya Dörtyol Vergi Dairesine atama ve nakil yoluyla yeni göreve başlayan personel ile kaynaşmanın sağlanması, personeller arası dayanışmanın arttırılması gayesiyle tertiplenen yemekte yaptığı konuşmada; “Vergi dairelerinde 187 çeşit iş ya da işlem yapılmakta. Memurlarımız hizmetin en kalitelisini en hızlı şekilde vatandaşa sunmak için performanslarının tamamını sergilemekte.

Bu yoğun iş tempomuzun arasında göreve yeni atanan ve nakil yoluyla gelen arkadaşlarımızla görevli personelimiz arasında bir tanışma ve kaynaşma ortamı yaratmak, diğer taraftan personellerimiz arasındaki dayanışma duygularını pekiştirmek gayesiyle böyle bir yemek organizasyonu yaptık. Katılımlarından ve yaptıkları başarılı çalışmalardan ötürü tüm personelime teşekkür ediyorum” dedi.

Keyifle yenilen yemeğin ve içilen çayların, hoş bir sohbetle taçlandığı toplantının ardından Vergi Dairesi çalışanları kısa bir sahil turu yaparak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet