Skip Navigation Links

Vergide En Büyük Katkı İskenderun’dan..

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol : Vergide En Büyük Katkı İskenderun’dan dedi.

Vergide En Büyük Katkı İskenderun’dan..

Gündem   A+a-

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve beraberindeki heyet, 27. Vergi Haftası dolayısı ile İskenderun Kaymakamı  H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyaret esnasında Kaymakam Özyiğit’e çiçek takdiminde bulunulmasının ardından Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol günün anlam ve önemine ilişkin açıklamada bulundu.

 

Vergi gelirleri kapsamında İskenderun’un İlimiz genelinde sağladığı katkıya değinen Nazmi Erol; Hatay İlinin Türkiye genelinde vergi gelirleri sıralamasında üst sıralarda yer aldığını, bu duruma en büyük katkının ise İskenderun İlçesinden sağlandığını, gerek İlimiz gerekse ülkemiz genelinde vergi bakımından İskenderun’un oldukça önem arz ettiğini dile getirdi.

 

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol verginin toplumun tüm kesimine benimsettirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının arttırılması amacı ile her yıl şubat ayının son haftasının vergi haftası olarak kutlanıldığını belirterek, “22-28 Şubat tarihleri arasında 27.si kutlayacağımız vergi haftasında kamuoyuna, mükelleflerimize, öğrencilerimize ve personelimize yönelik olarak etkinliklerimiz olacaktır” diye konuştu.

 

Kaymakam Özyiğit; Reel sektörde gerçekleştirilen bu tür etkinlikler ile sağlanan bütünleşmenin mutluluk verici olduğunu dile getirerek, “Hatay’ın vergi gelirleri bakımından üst sıralarda yer alması ve bu duruma güzide İlçemiz İskenderun’un katkısının büyük olması bizleri mutlu etmenin yanı sıra gururlandırmaktadır” dedi.

 

İskenderun’un hem sanayi hem de turizm açısından istihdam sağlayan önemli İlçelerden biri olduğunu sözlerine ekleyen Kaymakam Özyiğit; “İlçemiz sahip olduğu zengin potansiyeli ile vergi gelirleri açısından sahip olduğu tacını da muhafaza edecektir” dedi.

 

Bu anlamlı haftanın kutlanması ve bu vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Özyiğit;  Vergisini zamanında ve tam olarak ödeme gayretinde olan tüm mükelleflerimize hayırlı bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, Vergi dairesi tüm çalışanlarına da işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet