Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

8. Gün Haber 11 Yaşında..

Destek, Güven ve Emekleri Bulunan Herkese Sonsuz Teşekkürler..

8. Gün Haber 11 Yaşında..

Medya   A+a-

Yayın hayatına 23 Şubat 2005 tarihinde başlayan haftalık 8. Gün Gazetesi ve gündem yaratan anlık haberleriyle bölgenin gözbebeği internet gazetesi 8. Gün Haber Web Tv (8gunhaber.com) 11’nci yaşını kutluyor.
Usta Gazeteci Gökhan Gökpınar liderliğinde bugüne kadar onlarca emektarıyla başarılara imza atan 8. Gün Haber Medya Grubu, yeni yaşını kutlamanın mutluluk ve  heyecanını yoğun gündem arasında yaşadı.
8. Gün Haber Medya Grubu’nun bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi Yazılım Uzmanı Mustafa Yaşar Özkan, kalemi ve grafik tasarım başarısıyla şu an Arsuz Belediyesi Basın Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Kamuran İnan, haber takibi, istihbarat ve 24 saat haber akışıyla Adem Öyel, 8. Gün Haber’in kurumsallaşma sürecinde en büyük desteği vererek tüm rakiplerini geride bırakmasında önemli pay sahibi tüm bilgi ve birikimiyle Gökhan Oduncu, yaklaşık 6 aydır ekibe katılan ve kısa sürede 8. Gün Haber Medya Grubu’nda emekleri ve alın terleriyle gücümüze güç katan Cihan Kaya ve Kübra Emen, grafik tasarımda gösterdiği özenle başarılı gazeteci Abdürrezzak Nazlı ve daha bir çok isimsiz kahramanın mutfakta büyük emekleri bulunan 8. Gün Haber Medya Grubu, Gökhan Gökpınar liderliğinde gücünü halktan ve haktan alan bir kuruluş olarak bölge halkına hızlı, doğru, tarafsız ve samimi haberler ulaştırmaya devam ediyor.
Bölgenin en beğenilen gazeteleri arasına kısa sürede girmeye başararak 11’nci yılına girmenin gurur ve mutluluğunu yaşayan 8. Gün Haber Medya Grubu, ilk günkü heyecan ve aşkla habercilik hizmetini vermeye devam ediyor. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar