Skip Navigation Links

Polis Memurunun Müdahalesi Takdir Topladı

Dün Çaylı Caddesi üzerindeki bir işyerinin 5. katında çalıştığı sırada ne sebeple olduğu anlaşılamayan bir şekilde alev alarak

Polis Memurunun Müdahalesi Takdir Topladı

Gündem   A+a-

Dün Çaylı Caddesi üzerindeki bir işyerinin 5. katında çalıştığı sırada ne sebeple olduğu anlaşılamayan bir şekilde alev alarak kendisini binadan aşağı atan Faruk Tonak’a (25) ilk müdahaleyi adının H. Ü. Olduğu öğrenilen bir polis memuru yaptı.

Olayın ilk anından itibaren vatandaşlarla yaralı genç arasında tek başına adeta bir güvenlik çemberi oluşturan Sivil Polis Memuru H. Ü. edinmiş olduğu bilgi ve becerilerin tamamını yaşanan bu olayda sergilerken, diğer taraftan yaralı gencin hayatta kalması için gerekli ilk yardım kurallarının tamamını da sağlık ekipleri olay yerine ulaşana kadar ortaya koydu.

Sivil Polis Memuru H. Ü.’nün tüm gayretlerine rağmen ambulansla Dörtyol Devlet hastanesine kaldırılan Faruk Tonak maalesef yaşamını yitirdi.

İlk Kurşun gazetesi olarak Sivil Polis Memuru H. Ü.’ye toplumun polise olan güvenini pekiştirdiği için teşekkür ederken, Faruk Tonak’a da Allah’dan rahmet, kalanlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.    

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet