Skip Navigation Links

Halk Oyunları Ekibi Hatay'ı Solladı

Dörtyol Belediyesi Halk Oyunları Spor Kulübü Antakyalılara muhteşem bir resital sundu ve Dörtyol'a iki kupa kazandırdı.

Halk Oyunları Ekibi Hatay'ı Solladı

Dörtyol   A+a-

Dörtyol Belediyesi Halk Oyunları ekibi Hatay'da göğsümüzü kabarttı. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Hatay'da düzenlediği Halk Oyunları yarışmasına katılan Dörtyol Belediyesi iki kulvarda da dereceye girerek Türkiye geneli yarışmalara girmeye hak kazandı.   

            Dörtyol Belediyesi Halk Oyunları ekibi 'Düzenlemeli Minikler' kategorisinde Hatay Birincisi, 'Düzenlemesiz Büyükler' kategorisinde de Hatay Üçüncüsü oldu. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Eşi Hanife Toksoy ve Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Mehmet Tarhan'ın da izleyici olarak yarışmada ekiplerimize kupalarını Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'un Eşi Hanife Toksoy verdi.

            HATAY'DA YAŞAR TOKSOY FARKI

            Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Antakya Kapalı Spor Salonunda Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun düzenlediği yarışmada farkını bir kez daha ortaya koydu. Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına verdiği tepki ve çıkışlarla büyük takdir toplayan Başkan Toksoy, yapılan alçakça saldırılara tepkisini her platformda göstermeye devam ediyor. Kapalı Spor Salonunda 'Şerefsizce ve Alçakça Yapılan Saldırıları Nefretle Kınıyoruz. Başın Sağ Olsun Büyük Türk Milleti.' pankartı astırarak Antakyalılardan büyük takdir topladı.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet