Skip Navigation Links

Murat Şorkılıç Soluğu Emniyet Müdürlüğü’nde Aldı..

Özel İskenderun Palmiye Hastanesi’nde yıllardır görev yapan ve dürüst kişiliğiyle tanınan Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Murat Şorkılıç,

Murat Şorkılıç Soluğu Emniyet Müdürlüğü’nde Aldı..

Gündem   A+a-

Özel İskenderun Palmiye Hastanesi’nde yıllardır görev yapan ve dürüst kişiliğiyle tanınan Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Murat Şorkılıç, çalınan Facebook hesabı nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Dolandırıcıların eline geçtiği anlaşılan Facebook hesabından banka ve firma hediye çeki satışı yapılan Murat Şorkılıç, durumu farkeder etmez İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu.

Facebook profilinden dostlarının dolandırılması veya rahatsız edilmesi ihtimaline karşı tüm iletişim araçlarını kullanan Özel İskenderun Palmiye Hastanesi Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Murat Şorkılıç, Facebook hesabının çalındığını ve profilinden yazılanlara itibar edilmemesini isteyerek, gerekli tüm yasal işlemlerin başlatıldığının bilgisini verdi.

8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’a bilgi veren Murat Şorkılıç, özellikle profilindeki bayan arkadaşlarına da uygunsuz içeriklerin gönderiliyor olmasından dolayı da ayrıca üzgün olduğunu ifade ederek, bu tatsız durum ve yaşananlardan dolayı da tüm dost ve akrabalarından özür dileyerek, dolandırıcı ve sapık oldukları anlaşılan Facebook profilini ele geçirenlerin en kısa zamanda yakalanacaklarını umut ettiğini söyledi. Şorkılıç, “Ahsen Murat Şorkılıç” profilinin de şikayet edildikten sonra da engellenmesini istedi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet