Skip Navigation Links

MMK Metalurji'de Yeni Atama

MMK Metalurji'nin yeni Satış Müdürü Mehmet Çakmur oldu

Gündem   A+a-



MMK Metalurji’de Yeni Atama
 
MMK Metalurji’nin yeni Satış Müdürü Mehmet Çakmur oldu
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaklaşık 2 Milyar dolarlık bir yatırımla dev bir yassı çelik üretim tesisini hayata geçiren MMK Metalurji, Mehmet Çakmur’u yeni satış müdürü olarak göreve getirdi.
MMK Metalurji Sanayi Ticaret ve Liman İşletmeciliği şirketinin üretim seviyesinin istenilen noktaya ulaşması ve bu üretimin müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışı hedefiyle birleştirilmesi amacı doğrultusunda göreve getirilen Çakmur, demir çelik piyasasını yakından bilen bir isim olarak tanınıyor. Kendisinden önce bu görevi üstlenen Andrey Parkhomchuk’a gösterdiği başarılar ve sağladığı katkılar dolayısıyla MMK Metalurji adına teşekkürlerini ileten Mehmet Çakmur, güçlü bir ekiple yeni hedeflere ulaşmak için çalışacaklarının altını çizdi.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 1990 yılında mezun olan Çakmur’un demir-çelik sektöründe 21 yıllık tecrübesi bulunuyor. 2002 - 2011 yılları arasında MMK Rusya Fabrikası’nın Türkiye ve Orta Doğu Satışı Sorumlusu olarak görev yapan Çakmur, son 6 aydır da MMK Metalurji İhracat Müdürü olarak görev yapıyordu. MMK Metalurji Çakmur evli ve iki çocuk sahibidir.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet