Skip Navigation Links

HBB yol yaparak sürücüleri, geçitler yaparak yayaları düşünüyor

HBB,Fen İşleri Daire Başkanlığı vatandaşların trafikte problemler yaşadığı noktalardaki önemli çalışmalarıyla takdir toplamaya devam ediyor.

HBB yol yaparak sürücüleri, geçitler yaparak yayaları düşünüyor Web
TV

Gündem   A+a-

HBB ekipleri bu kapsamda Antakya Atatürk Caddesi Akademi Hastanesi mevkiinde, yayaların sık kullandığı bir nokta olan ve yol geçişleri sırasında tehlike yaratan güzergâha yapılacak üst geçidintemelini attı.

5 METRE YÜKSEKLİĞİNDE VE 53 METRE UZUNLUĞUNDA ÇİFT ASANSÖRLÜ ÜST GEÇİT

Çevre yolu olması itibariyle yoğun bir trafik akışına sahip olan ve özellikle hastane güzergâhı olması itibariyle yayaların da sıkılıkla kullandığı yola üst geçit temeli atan HBB, projede engelli vatandaşların ve yaşlıların yapılacak üst geçidi rahatlıkla kullanabilmeleri hususunu ön planda tuttu.

5 metre yüksekliğinde ve 53 metre uzunluğunda çift asansörlü olarak tasarlanan ve çelik malzemeyle yapılacak üst geçidi vatandaşların hizmetine bir an önce sunabilmek için temel atımı sonrasında çalışmalara ivedilikle başlayan HBB ekipleri, bir projeyi daha kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunacak olmanın heyecanını yaşıyor.

TEMELİ ATILAN ÜST GEÇİT, ÖZELLİKLE ENGELLİ VE YAŞLILARA KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Teknolojinin imkânları kullanılarak çift asansörlü olarak tasarlanan üst geçit, özellikle engelli vatandaşların ve yaşlıların trafikte yaşadığı en büyük problemlerden biri olan karşıdan karşıya geçişlerde büyük bir kolaylık sağlayacak.

Temeli atılan üst geçidin gerekliliğine vurgu yapan sürücü ve yayalar, böylesine önemli bir noktada hemşehrilerinin can ve mal güvenliğini ön planda tutarak otaya koyduğu duyarlı projeden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.

 

HBB yol yaparak sürücüleri, geçitler yaparak yayaları düşünüyor  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet