Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Çok Konuşmak Yerine Çok Çalışma Zamanı”

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü (İSTE) Prof. Dr. Türkay Dereli ile Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim üyesi, gazeteci

 “Çok Konuşmak Yerine Çok Çalışma Zamanı”

Gündem   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü (İSTE) Prof. Dr. Türkay Dereli ile Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim üyesi, gazeteci yazar Doç. Dr. Süleyman Doğan, kentin tek radyosu olan Mega Radyo’da Gazeteci  Semir Yazıcı’nın Panorama programının canlı yayın konukları oldular.

İSTE’de 10 Bin Öğrenci Eğitim Görüyor

FM 97.7 frekansından ve megaradyoiskenderun.com sitesinden canlı olarak yayın yapan Mega Radyo’da Semir Yazıcı’nın sorularını yanıtlayan İSTE Rektörü Dereli, üniversitenin yapılanmasından bahsetti.  İSTE bünyesinde 10 bin öğrencinin eğitim gördüğünü kaydeden Rektör Dereli, üniversite bünyesinde 8 fakülte, 3 meslek yüksekokulu, 2 yüksekokul, 7 enstitü ve 1 konservatuarın olduğunu söyledi. 

“Memlekete Değerli Bireyler Kazandırmak İstiyoruz”

Şimdi çok konuşmak yerine çok çalışmak ve çok üretmek zamanıdır diyerek hedeflerinin Türkiye’de ki teknik üniversiteler arasında en iyi yere yükselmek olduğuna işaret eden Rektör Dereli; “kaliteli eğitimle memlekete değerli bireyler kazandırmak istiyoruz. Yeni bir üniversite olmamıza rağmen hızla yol aldık. Bu süreçte bize destek olan sanayicilerimize, iş adamlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz.  İskenderun medyası bize çok destek veriyor onlara da teşekkür ederiz. Teknik ve Kültürel anlamda faaliyetlerimiz devam ediyor” dedi.

Doğan: İSTE Yeni Yapılanmasına Rağmen…

Türkiye’de rektörler ile bir araya geldiklerini ve Türkiye Gazetesi'nde çarşamba günleri yayınlanan 'Rektörler konuşuyor' yazı dizisiyle üniversiteleri tanıttıklarını söyleyen Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Doğan’da Yazıcı’nın sorularına cevap verip, İSTE’nin yeni yapılanmasına rağmen, kısa sürede kurumsallaşıp hızla yol aldığını söyledi.

İSTE Rektörü Dereli ve Süleyman Doğan, programın ardından Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ile de bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş