Skip Navigation Links

Eğitim Sevdalısı Vayısoğlu’nu Gururlandıran Ziyaret

İskenderun Beştemmuz İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu’nu ziyaret ettiler.

Eğitim Sevdalısı Vayısoğlu’nu Gururlandıran ZiyaretWeb
TV

Eğitim   A+a-

Yaptıkları çalışmalarla göz dolduran Beştemmuz İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, Melis Kesik başkanlığında ziyaret ettikleri Engin Vayısoğlu ile ihtiyaç sahibi eğitim-öğretim kurumlarına verdiği destek ve eğitim seferberliğindeki örnek davranışlarından dolayı tanışma ve görüş alış verişinde bulundular.

İskenderun Ticaret Borsası’nın yaptığı hayır işlerini medyadan takip etmek imkanı bulduklarını ve mutlaka böyle önemli bir eğitim gönüllüsü olan Engin Vayısoğlu ile tanışmak ve fikir alış verişinde bulunmak ihtiyacı hissettiklerini belirten Beş Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Melis Kesik, Vayısoğlu’nu okulda ağırlamak üzere davet etti.

İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, eğitim alanında hayır işlerine girmenin kendisi için büyük bir keyif olduğunu ifade etti.

Beştemmuz İlkokulu okul aile birliğinin çalışmalarını takdirle izlediğini belirten Engin Vayısoğlu, merkezden uzak ihtiyaç sahibi okullara imkanlar el verdiğince yardım etmek gayretinde bulunduklarını ifade ederek şöyle konuştu : “Eğitim camiasında bir eksiklik bir sıkıntı olduğunda İskenderun Ticaret Borsası’nın akıllara gelmesi şahsım ve kurumum için büyük bir onurdur, gururdur. İmkanlar el verdiği ölçüde eğitim kurumlarına katkı vermek gayretinde oluyoruz.

 

Eğitim Sevdalısı Vayısoğlu’nu Gururlandıran Ziyaret videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet