Skip Navigation Links

Culha, CHP'nin zirvesi ile buluştu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Genel Merkezi'ne tebrik ziyareti gerçekleştirdi

Culha, CHP'nin zirvesi ile buluştu

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Değişim, gelişim ve kardeşlik” sloganıyla gerçekleşen 35. Olağan Kurultay'da tek başına girdiği seçimlerde geçerli oyların tamamını alarak yeniden genel başkanlığa getirilen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Merkezi'ndeki makamında gerçekleşen görüşmenin ardından Başkan Culha, Merkez Yönetim Kurulu(MYK)'nda görev alan Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır'ı da ziyaret ederek, tebrik etti.

 

Kılıçdaroğlu'nu Arsuz'a davet etti

Başkan Culha'yı her zamanki mütevazi ve kendinden emin duruşuyla karşılayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na kabulünden dolayı teşekkür eden Başkan Nazım Culha, hem Arsuz, hem belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi, hem de ülke gündemini değerlendirdi.

Büyükşehir yasasıyla ilçe statüsüne kavuşan Arsuz'un CHP'li ilk kurucu belediye başkanı olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Arsuz'a davet eden ve genel başkandan  Arsuz'a gelme sözü alan Culha, CHP'nin Türkiye'yi daha iyi bir geleceğe taşıyacağına olan inancıyla Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine görevinde başarılar diledi.

 

Culha'dan yoğun ziyaret trafiği

Siyasetçi kimliğinden çok Arsuz’un evladı olmasıyla da gurur duyduğu Ekonomiden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke ile de bir araya gelen Başkan Nazım Culha, oldukça samimi bir sohbetin ardından, daha önce belediye başkanlığı yapmış iki isim Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ile de yerel yönetimler hakkında istişarede bulundu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet