Skip Navigation Links

HATSU Her Platformda..

Türkiye’nin en sosyal su ve kanal idaresi HATSU, her platformda sesini en güçlü şekilde duyurmaya devam ediyor.

HATSU Her Platformda..

Gündem   A+a-

Türkiye’nin en sosyal su ve kanal idaresi Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU), her platformda sesini en güçlü şekilde duyurmaya devam ediyor.

 

HATSU İdaresi, Facebook Sayfası ve Twitter hesabından sonra popüler fotoğraf paylaşım platformu İnstagram’da da yerini aldı.

 

Türkiye’deki su ve kanal idareleri arasında sosyal medya platformlarında en çok takipçiye sahip olan HATSU, Facebook ve Twitter üzerinden vatandaşların sorduğu sorulara anında cevap veriyor ve sorunlarını, ALO 185 arıza hattına bildirmek şartıyla çözüme kavuşturuyor.

 

İçmesuyu ve kanalizasyon koordinatörleri aracılığıyla sosyal medya platformlarında vatandaşla 24 saat esasına göre irtibat içinde olan HATSU,  basın birimi aracılığıyla da Hatay’ın dört bir yanında süren çalışmaları günlük olarak basın bültenlerine yansıtıyor ve halkımızı yapılan çalışmalardan haberdar ediyor.

 

Medya ve sosyal medyayı etkin kullanarak, Hatay’a yapılan yatırımları dünyaya duyuran HATSU Genel Müdürlüğü, yaptığı dev yatırımlarla, Türkiye’nin en büyük ve en kaliteli su ve kanal idareleri arasında hızla yerini aldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet