Skip Navigation Links

DASİFED Reyhanlı Belediye Başkanını Ziyaret Etti

DASİFED Yönetim Kurulu Üyeleri,Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi makamında ziyaret etti.

DASİFED Reyhanlı Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Reyhanlı   A+a-

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (DASİFED) Yönetim Kurulu Üyeleri, 16.02.2016 tarihinde 3.’sü Reyhanlı’da düzenlenen Hatay İş Dünyası Çözüm Buluşması toplantısı öncesinde Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi makamında ziyaret etti.

                Reyhanlı Belediye Başkanı Şanverdi’ye ziyaret gerçekleştiren heyette DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, DASİFED Başkanvekili Faruk EKİNCİ, DASİFED YK Üyesi ve HASİAD Başkanı Tahsin Kabaali, DASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Halit Yağcıoğlu, ATSİAD Başkanı Şekip Abacı, ATSİAD Başkanvekili Züher Bulgurcu ve HASİAD Başkanvekili Ali Bilir yer aldı.

                DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak başladığı konuşmasına DASİFED ve federasyonun bağlı olduğu TÜRKONFED hakkında kısa bilgiler vererek devam etti. DASİFED olarak Hatay’ın kalkınmasına yönelik projeler başlattıklarını belirten Kılıçlar, öncelikle ilimizde büyük bir festival organize etmek istediklerini ifade ederken, ikinci proje olarak “Çocuk ve Gençlik Sanat Bianeli” düzenlemeyi planladıklarını açıkladı. 3. Projenin ise Hassa Organize Bölgesi’nin kurulması yönünde girişim başlattıklarını, Amanos Tüneli’nin açılması ile birlikte projenin bölgemize büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

                Ziyarette DASİFED Yönetim Kurulu üyesi ve HASİAD Başkanı Tahsin Kabaali de Hatay’ın geleceği için Güçlü Hatay lobisini oluşturup, iş dünyası temsilcilerini, kurumları ve siyasileri bir araya getirerek bölgemize birlikte daha iyi hizmet sunmak istediklerini belirtti. Bu kapsamda Ankara’da Hatay’ın 10 milletvekilini bir araya getirerek önemli bir adım attıklarını belirten Kabaali, bölgenin kalkınmasına hizmet sunmak isteyen tüm paydaşları Hatay’da birleştirerek atılan adımı daha da somutlaştırarak güçlü lobiyi bölgesel hale getirmek istediklerini vurguladı.

                Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ise DASİFED’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken İş Dünyası’nın bir araya gelerek Hatay’a hizmette katkı sunmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Reyhanlı Belediyesi olarak 1700 dönümü hazine olan alanı kamulaştırarak toplam 2200 dönümlük bir arazinin Reyhanlı Organize Sanayi Bölgesi olarak oluşturulması için proje hazırladıklarını ve projenin son aşamaya yaklaştığını belirten Şanverdi, sulama açısından bölgeye nefes aldıracak Reyhanlı Barajı’nın 2018 itibariyle tamamlanacağı bilgisini de paylaştı.

                Umre ziyaretinden yeni dönen Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin DASİFED heyetine zemzem suyu ve hurma ikram ettiği ziyaretin sonunda DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar da Şanverdi’ye yöresel bir hediye takdim etti ve hatıra fotoğraflarının çekimiyle ziyaret sonlandı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet