Skip Navigation Links

Kıdem Tazminatlarından Endişeliyiz

Türk-İş TBMM de Hatay Milletvekillerini Ziyaret Etti

Kıdem Tazminatlarından Endişeliyiz

Gündem   A+a-

Hatay Türk-İş Hatay İl Temsilcisi Çakır Varan, Türk Metal İskenderun Şube Başkanı Mevlut Yıldız ve Belediye İş Sendikası Başkanı Abdi Ataç, eşliğinde Hatay milletvekili TBMM İdari Amiri Orhan Karasayar, Ak Parti Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, ve Fevzi Şanverdi, CHP Hatay Milletvekili ve PM üyesi Mevlut Dudu, Birol Ertem, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu’na TBMM deki makamlarında bir dizi ziyarette bulundular.

Kıdem Tazminatlarından Endişeliyiz

 Hatay Türk-İş İl Temsilcisi Çakır Varan, önderlğinde gerçekleşen ziyarette kıdem tazminatına yönelik endişelerini dile getirerek şunları ifade etti: Türk-İş Genel Başkanımız Ergun Atalay’ın dediği gibi, kıdem tazminatını iş güvencesi olarak görüyoruz. Çalışan kıdem tazminatını kızının çeyiz, oğlunun düğün parası olarak görüyor. Tarlada güvencesiz çalışan kadınlar, evlerde temizlik, hasta bakımı yapanların sosyal güvencesi olsun istiyoruz. Bu tasarıyla yapılmasına karşıyız. Düşünün 100 kişinin çalıştığı bir işyerinde 75 işçi normal, 25 işçi kiralık. Bu işyerinde iş barışından bahsedebilir misiniz? Dedi.

TBMM Amiri Karasayar

Hatay Türk-İş İl Temsilcisi Çakır Varan, Türk Metal İskenderun Şube Başkanı Mevlut Yıldız ve Belediye İş Sendikası Başkanı Abdi Ataç, Bölgenin gururu olarak TBMM de İdari Amir görevi verilen Milletvekili Orhan Karasayar’a görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dediler. Ziyarette bölgede ve ülkede emekçilerin yaşadığı sıkıntıları, kıdem tazminatı ve esnek çalışma hakkında endişe ve kaygılarını da ifade ettiler.

 Ziyaret hoş sohbet ortamında gerçekleşirken Hatay milletvekilleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretlerin ardından günün anısına Hatay Milletvekillerine birer plaket sunumu yapıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet