Skip Navigation Links

Gaziler Vakfı’ndan Başkan Cıncık’a Plaket

Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Gazi Lokman Aylar, katkı ve desteklerinden dolayı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’a plaket takdim

Gaziler Vakfı’ndan Başkan Cıncık’a Plaket

Gündem   A+a-

Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Gazi Lokman Aylar, katkı ve desteklerinden dolayı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’a plaket takdim etti.

İskenderun’da düzenlenen gelirinin şehit ve gazi ailelerinin çocuklarının eğitimlerinde kullanılmak üzere kullanılacak olan kermesin açılışına katılmak İskenderun'a gelen Türkiye Gaziler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Lokman Aylar, Arsuz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’ı ziyaret ederek kermese katkılarından ve desteklerinden dolayı paleket takdiminde bulundu.

İskenderun’un gazi ve şehitlere bakışının kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade eden Türkiye Gaziler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Lokman Aylar, “İlkini Ankara’da yaptığımız kermesin ikincisini İskenderun’da gerçekleştirdik. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. İGC başkanı olarak ta bizlere katkı ve destekleriniz için teşekkür ediyorum” diyerek bir plaket takdim etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Arsuz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Veysel Cıncık’ta “Sizler Ülkemiz için canınızı ortaya koydunuz. Bizlerinde sizlere küçükte olsa bir katkımız desteğimiz oldu ise ne mutlu bizlere” diyerek palekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Sohbet ortamında geçen ziyaretin sonunda Türkiye Gaziler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Lokman Aylar, katkı ve desteklerinden dolayı Arsuz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İGC Başkanı Veysel Cıncık’a plaket takdim etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet