Skip Navigation Links

“Belen’e 3 çim ve 1 basketbol sahası kazandırıyoruz.”

Belen Belediye Başkan VURUCU:

“Belen’e 3 çim ve 1 basketbol sahası kazandırıyoruz.”

Gündem   A+a-

Merkezi İstanbul'da olan HATİAB Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği ve Belen Belediyemizin girişimiyle, Spor Toto, Belen ilçemizde spora destek verecek. Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen’e 3 çim saha 1 basketbol sahası kazandırılacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Vurucu, “Belediyemizin girişimiyle verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Gençlerimizin; sosyal, kültürel gelişimine de katkı sunacak olan bu girişimimiz ile Belen Belediyemiz bünyesinde yerel sporcularımızı modern tesislerde konuk edecek onların sporla iç içe olmalarına imkân tanıyacağız. Kullanıma sunacağımız üç çim sahası ve basketbol sahası ile gençlerimiz, daha çok sporla iç içe olacaktır. İlçemize kazandıracağımız bu spor tesisleri, gençlerimize yeni yeni ufuklar açacaktır. İlçemizde sportif faaliyetlerin artması ile bölgemizde turizmin canlanmasına katkı sunmasının yanı sıra ekonomik ve sosyal gelişmede hızlanacaktır. Bu projemizi destekleyen HATİAB Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı İbrahim Güder’e, Spor Toto’ya ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Spor Toto, Belen’e 3 adet Çim saha ve Basket saha kompleksi kazandırmasının yanı sıra  İskenderun'da 3’ü okullara 8’i muhtelif mahallelere olmak üzere toplamda 11 adet, tesis yaptıracağı kamuoyuna açıklandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet