Skip Navigation Links

Ressam Cengiz Satı'dan Bayrak Duyarlılığı!

İskenderun doğumlu Ünlü Ressam Cengiz Satı, uzun yıllardır Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yaşıyor.

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun doğumlu Ünlü Ressam Cengiz Satı, uzun yıllardır Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde yaşıyor.
Milli ve manevi değerlere olan duyarlılığı ile tanınan ünlü Ressam Cengiz Satı, İskenderun ziyaretinde Atatürk Anıt Alanı’nda bulunan ay-yıldızılı al bayrak motifinin silindiğini görünce çılgına döndüğünü söyledi.
Gazeteniz 8. Gün’ün haber merkezini ziyaret eden Ressam Cengiz Satı, Manavgat’ta da milli ve manevi değerlerin korunması yönünde çalışmalar yaptığını ve halk için olan her şeyde ciddi kavgalar verdiğini belirterek, İskenderun halkının da milli ve manevi değerlerine sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Atatürk Anıt Alanı’nda ay-yıldızlı al bayrağın tadilat sırasında kaldırılmasına tepki gösteren Cengiz Satı, sanatçı duyarlılığı ile soluğu önce İskenderun Belediyesi’nde ve ardından da 8. Gün Gazetesi haber merkezinde aldı.
8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunlaber.com Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ın, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Arlı’dan, ay-yıldızlı al bayrağın tadilat sonrası yeniden yapılacağı sözünü alması üzerine rahat nefes alan Ressam Cengiz Satı, haber ekibimizden de ay-yıldızlı al bayrak çalışması tamamlandıktan sonra çekilmiş resmin tarafına gönderilmesini istedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet