Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’dan Havalandı Türkiye’nin Markası Oldu

İskenderun’da kurulan FlyTürk Hava Çekimleri, uzman kadro ve son teknolojik ekipmanlarıyla kısa süre içerisinde ivme kazanarak Türkiye’nin markası

İskenderun’dan Havalandı Türkiye’nin Markası OlduWeb
TV

Teknoloji   A+a-

İskenderun’da kurulan FlyTürk Hava Çekimleri, uzman kadro ve son teknolojik ekipmanlarıyla kısa süre içerisinde ivme kazanarak Türkiye’nin markası oldu.

Uzman kadro ve son teknolojik ekipmanlarla uzun metraj film, dizi, otel, sanayi, fabrika, inşaat, canlı yayın, belgesel çekimi ve hava fotoğrafçılığı hizmeti veren FlyTürk, 2013’te İskenderun’da kurulduktan sonra kısa zaman içerisinde ivme kazanarak Türkiye’nin sayılı hava çekimi ve prodüksiyon firmaları arasına girerek bölgenin ve ülkenin aranan markası oldu.

Hatay’daki kurum ve kuruluşlarının profesyonel hava çekimleriyle ülke genelinde yoğun talepler alan ve son olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtım video çekimleriyle sektöründe kalite ve uzmanlığın kılavuzu olan FlyTürk semalardan inmiyor.

Firma kurucusu ve yöneticisi Berk Dingil, İskenderun firmasıyken kısa sürede ülkenin marka değeri konumuna gelen FlyTürk’ün haklı gururunu yaşıyor.

Referansları ve sponsor oldukları projelerle adından sıkça bahsettiren firma yöneticisi Berk Dingil,  FlyTürk’ün misyon ve vizyonunu anlattı:

“Fly Türk Firması 2013 yılında kuruldu. İlk olarak hava çekimi firması olarak kurduk ama ilerleyen dönemlerde taleplerin isteği doğrultusunda Prodüksiyon firmasına döndük.  Zaten hava çekim firması olarak belli başlı firmalardan biriyiz. Bu işi profesyonel yapan, güvenli bir şekilde yapan bu işi hakkıyla yapan firmalardan biriyiz.”

 

“Tek Rakibimiz ‘Türk Hava Yolları"

 

“İskenderun’da kurduk firmamızı ve kurduktan sonra tüm Türkiye’ye yayılmaya karar verdik. Zaten ismimizden de anlaşıldığı gibi tek rakibimiz Türk Hava Yolları’ydı, zaten marka tescili alırken de bir sıkıntı yaşamıştık fakat marka tescilimizide aldık.”

“Birçok Projede İmzamızı Sessiz Attık”

 

“Birçok firmaya iş yaptık Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet güçlerimiz ve birçok firmaya sponsor olduk, birçok projeye imzamızı attık, birçok projede imzamızı sessiz attık ve sadece arka planda kalmayı tercih ettik. Projelerden bazıları da internetten izlediğiniz birçok sosyal sorumluluk projesidir. Birçok firmaya Prodüksiyon desteği sağladık, hava çekimi desteği sağladık. Yani birçok projeye imzamızı attık.”

“Cihazlarımızı Kendimiz Tasarlıyoruz”

 

“Cihazlarımız 3 kilometre çekim çapındadır. Tabi 3 km’de güvenli olduğunu düşünmediğimiz için biz 1 km çapında çalışıyoruz. Yükseklik 500 ya da 1 km üzerinde tabi ki projeye bağlı çalışıyoruz Olası bir hava cihazının geçtiğinden dolayı 500 metreden yukarısını güvenli bulmuyoruz.  Belli zamanlarda belli açılardan, belli tarihlerde işler yapıyoruz. Bütün etkenleri temel alarak güvenli bir iş yapmak istiyoruz ve yapıyoruz genelde. Cihazlarımızı ona göre kendimiz geliştiriyoruz. Teknik servisini kendimiz yapıyoruz.  Çoğunlukla hazır cihaz almıyoruz. Kendi cihazlarımızı kendimiz tasarlıyoruz. Ama bazı projelerde hazır cihaz kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu konuda Akdeniz bölgesinde tek diyebileceğimiz firmalardan biriyiz.

Birçok tanıtım film projesine imza attık. Kısa filmlerde rol oynadık. Kısa süre önce Kıbrıs tanıtım videosu hava çekimlerini biz çektik. Büyük ihtimalle bugün yayın da olacaktır. “ Kıbrıs’ı Geziyorum” diye.  Bunlardan öte biz memleketimizi tanıtacak güzel projelere imzamızı atmak istiyoruz. Atıyoruz ama daha çok destekli projeler istiyoruz. Bizim beklentimiz şehir dışından gelip Hatay’da iş yapan firmalar değil de Hatay esnafı bu işleri yapsa, esnafımız da kalkınsa daha iyi olacağını düşünüyoruz. “

 

“Her şey Ücret Değil, Hatay Kalkınsın”

 

“FlyTürk firması bir Hatay firmasıdır.  O yüzden Hataylılarla çalışmak istiyoruz. Artık şehir dışına çıkıp projelerle, şehir dışındaki ilçeleri tanıtmaktan açıkçası sıkıldık.  Kıbrıs’ı tanıtmaya bile gittik. Artık biz Hatay’ımızı tanıtmak istiyoruz. Hatay’daki projelere el atmak istiyoruz. Bir sosyal sorumluluk projesi bile olur. Her şey ücret değil. Güzel projeler varsa canla başla bizde taşın altına elimizi koyarak bu işi yapmak istiyoruz. “


 

 

İskenderun’dan Havalandı Türkiye’nin Markası Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar