Skip Navigation Links

Bu Deklarasyonu Kesinlikle Dikkate Alın !!

Veysel Cıncık Başkanlığında yeni göreve gelen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi Gazetecilik mesleğini saygınlığının korunması için kamuoyunu

Bu Deklarasyonu Kesinlikle Dikkate Alın !!

Gündem   A+a-

Veysel Cıncık Başkanlığında yeni göreve gelen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi Gazetecilik mesleğini saygınlığının korunması için kamuoyunu bilgilendirmek üzere bir deklarasyon yayınladı.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu imzası İle yayınlanan deklerasyon da şu görüşlere yer verildi:

 

“Bilindiği gibi 30 Ekim 2015 tarihinde yapılan olağan kongre ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi değişti. Gazeteci Veysel Cıncık Başkanlığındaki yeni yönetimin aldığı ilk kararlardan biri, kamuoyunu, siyasetçilerimizi, işadamlarımızı ve bilhassa, gazetecilik mesleğini hakkı ile icra eden basın mensuplarını rahatsız eden, kangren olmuş bir yarayı iyileştirmek üzerine yoğunlaşmak olmuştur. Şahsi menfaatleri doğrultusunda, gazetecilik mesleğini bir yaptırım aracı olarak kullanmak isteyenlere karşı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak DUR! demenin zamanı geldiğine inanıyoruz.

 

Tarafınıza, tehditvari bir yaklaşım veya emrivaki yaparak fatura gönderip haksız kazanç sağlamaya çalışan bu tür KARTVİZİT gazetecilerine karşı desteğinizi bekliyoruz. Böyle bir sorun ile karşılaşmanız halinde Cemiyetimizin 617 77 00 numaralı telefonuna veya Yönetim Kurulu Üyelerimizin herhangi birine ulaşmanız durumunda, gazeteci kimliğini kullanarak sizi rahatsız eden kişilere karşı her daim yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz.

 

İskenderun da basın kuruluşları arasında tam bir birlik ve beraberliğin sağlanabilmesi için ayrıca var olan diğer Basın Meslek Kuruluşları'nın kapatılmasını, bu kuruluşlara üye olan gerçekten gazetecilik yapan meslektaşlarımızın da İGC çatısında mücadeleye devam etmesini de tavsiye ediyoruz.

 

Kararlılığımızın sonuca ulaşması, kamuoyunun ve özellikle iş dünyasının Cemiyetimize güven ve desteği ile mümkün olacaktır.”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet