Skip Navigation Links

Başkan Toksoy Güvenlik Personeli ile Kahvaltıda Buluştu

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve Meclis Üyesi Fazıl Küçük, Özel Çevikhan Yönetim K urulu üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan Toksoy Güvenlik Personeli ile Kahvaltıda Buluştu

Dörtyol   A+a-

İlk Kurşun Müzesinde bulunan İlk Kurşun Kahve Konağında gerçekleşen kahvaltılı programa güvenlik çalışanları ve aileleri katıldı. Kahvaltı programında ilk olarak söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Osman Çevik, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Değerli Başkanımız Sayın Yaşar Toksoy, Sn. Meclis Üyesi Fazıl Küçük Bey, siz değerli çalışan arkadaşlarımız ve ailelerine hoş geldiniz diyorum. Bizler Çevikhan ailesi olarak çalışmalarımızda her geçen gün kendisini yenileyen disiplinli bir anlayış ve çalışma ile hizmet ediyoruz. Sn. Belediye Başkanımız Yaşar Toksoy'a kahvaltı programımıza katılarak bizleri onurlandığı için teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

                Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yapmış olduğu konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi; "Çok değerli mesai arkadaşlarım, ben nereden geldiğimi çok iyi bilenlerdenim.  Ben yokluğun içerisinde gelen bir abiniz bir arkadaşınız olarak  18 yıl 10 ay kadar Belediye'de işçi olarak çalıştım. Kuzuculu Belediye Başkanlığı ve bugün Dörtyol Belediye Başkanı olarak aziz hemşerilerimize hizmet etme onurunu siz ve diğer mesai arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Sizlerle  ve değerli ailelerinizle ile birlikte olmaktan onur duydum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun." dedi.

                Programın sonunda tüm güvenlik personelleri ve aileleri Başkan Toksoy ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet