Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Centilmenlik Ayakta Alkışlanır!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Bölgesel Lig Voleybol Grup müsabakaları final maçını oynayan iki takımı da tebrik etti

Bu Centilmenlik Ayakta Alkışlanır!

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Bölgesel Lig final Voleybol Grup müsabakaları final maçında sahaya çıkan Arsuz Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sporcularına tribünden destek verdi. Arsuz Belediyespor ile  Defne Gençlik ve Spor Kulübü'nün karşı karşıya geldiği, oldukça çekişmeli ve heyecanlı setlere sahne olan maçı Başkan Culha'nın yanısıra, Arsuz Belediye Meclis Üyeleri Canan Karaciğer ve Faiz Ekenel, Defne Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Mirioğlu ve Yılmaz Özbay da izledi. Defne Gençlik ve Spor Kulübü karşısında son ana kadar, pes etmeden mücadeleyi sürdüren Arsuz Belediyespor, rakibine 3-0 mağlup olarak grup ikincisi olurken, grup birincisi olmayı başaran Defne Gençlik ve Spor Kulübü ise 4-6 Mart’ta Kilis’te yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı. 

Rakip takımdan Culha'ya teşekkür

Maç sonrası hem Arsuz Belediyespor, hem de Defne Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını tebrik ederek centilmenlik örneği sergileyen Başkan Nazım Culha, rakip takım sporcularıyla fotoğraf çektirdikten sonra, başarılarının devamını diledi.  Defne Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Ayhan Mirioğlu da şampiyon olan takımlarını kutlayıp, tebrik eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya da ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

"Sporda zirveye tırmanıyoruz"

Daha sonra, şampiyonluğu kıl payı kaçıran Arsuz Belediyespor sporcularını soyunma odasında ziyaret ederek, Bölgesel Lig Voleybol Grup müsabakalarında ikincilik elde eden sporcularını kutlayan Başkan Nazım Culha, "Grup ikinciliğini elde etsek de voleybolda yüzümüzü güldürdünüz. İlçemiz, futbolun yanısıra basketbol, voleybol, Muay Thai gibi bir çok spor branşında zirveye doğru tırmanıyor. Hepinizi ortaya koyduğunuz spor ahlakından, mücadelenizden ve centilmence davranışlarınızdan dolayı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Seyir zevki oldukça yüksek olan maçı  büyük bir heyecanla izledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş