Skip Navigation Links

Bir Damla Kanla Hayat Kurtaranlar Güven Tazeledi..

Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Bir Damla Kanla Hayat Kurtaranlar Güven Tazeledi.. Web
TV

Sağlık   A+a-

Ümit Günay ve yönetim kurulu oy birliğiyle güven tazeledi. Düzenlediği kan bağışı kampanyalarıyla Türkiye’de rekorlara imza atan İskenderun Kızılayı’nın genel kuruluna kan bağışlarıyla hayat kurtaran isimler de katıldı.

Divan kurulunda Avukat Sevinç Çakıcı, Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen, Muzaffer Belli ve Caner Tanrıöver yer aldı.

 İskenderun Şube binasında gerçekleştirilen Türk Kızılayı İskenderun Şubesinin 2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ümit Günay, Nevzat Bozkurt, Mehmet Kayrat, Osman Nuri Kundakçı, İsmail Karabuğa, Gökhal Dalkılıç, Sevinç Çakıcı, Seyfettin Yıldırım, Burak Bakır.

Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, genel kurulda etkinlik ve başarılarla geçen çalışmalarını anlattı.

Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay yaptığı konuşmada, “Bugün burada Türk insanın merhameti eli Türk Kızılay'ının bayrağının altındayız. Şanlı bayrağımızdan almış olduğu hilal ile mazlum coğrafyalara insanımızın merhameti elini götürüyoruz. Ülkemizde yaşanan doğal afetler ve insani ihtiyaçların dışında her nerede insanlık sıkıntıya girse biz oradayız. sizlerden almış olduğumuz güçle yolumuza devam ediyoruz. Kimi zaman kurumlar kimi durumlarda eleştirilebilir. Ancak yerine hiçbir şeyi  koyamadığımz zaman o kurumların değeri anlaşılır. Demem odu ki hiçbir yapı ve düzen Kızılay'ımızın yerini dolduramaz ve yerine koyulamaz.

Birazdan gündem gereği 2013-2014-2015çalışma yollarında yönetim kurulumuz ile ne hizmetler yaptık. Nasıl yaptık. Ne kadar yaptık, bunları konuşacağız ve genel kurulumuzun değerlendirmelerine sunacağız.

Elbette Genel Kurul üyelerimiz değerlendirmelerde bulunacak ve gerektiği şekilde takdir edecekler.

Şubemizin yaptığı çalışmalar toplum tarafından takip ediliyor. Bunu gerek basınımızın ilgisinde ve halkımızın desteklerinden anlıyoruz. Elbette yapılan her işin hataları, eksikleri olacaktır. Hızla gelişen ilçemizde, ilimizde, ülkemizde ve nihayet şubemizde gelişim ve değişimden kaynaklanan eksikler olacaktır. İhtiyacın artması ve toplumun kurumlardan beklentilerinin yükselmesi biz kamu yararına çalışan yapıların en büyük sorunudur.

En doğru yaklaşım belki de olaylara iyi niyet, hüsnü zan ile bakabilmektir. Bizler bu görevleri yaparken ileri bizlerin hizmetlerini rahmetle anmalarını arzu etme dışında bir beklenti içerisinde değiliz. Bizlere bu kurum çatısı altıda hizmet etme fırsatı veren ve bu kurumu bugünlere getirmiş Kızılaycıları rahmet ve minnetle anıyoruz.

 Gerek İskenderun'da, gerek Hatay'da bulunan Mülki ve İdari yöneticilerimize, Gerekse Ankara'da Genel Başkanlığımız nezdinde itimat telkin ederek bizlere destekleyen Genel Merkez Yöneticilerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Gönüllülerimize, Fedakâr Çalışanlarımıza ve Kızılay Dostu Basınımıza bu vesile ile tekrar teşekkür ediyor ve genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. “

 

Bir Damla Kanla Hayat Kurtaranlar Güven Tazeledi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet