Skip Navigation Links

Dualar Emira Dinç İçin Okundu..

İskenderun’un tanınmış esnaflarından Dinç Petrol ve otomotiv Sahibi Selahattin Dinç'in eşi,

Dualar Emira Dinç İçin Okundu..

Gündem   A+a-

Bülent Dinç, Sait Dinç, Sibel Uysal, Seher Turnacıgil, Sevilay Arpay’ın anneleri, İskenderun OSB Yönetim Kurulu Üyesi, Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş Fabrika Müdürü Spor Adamı Sedat Uysal, Hal Eczanesi Sahibi Eczacı  M.Onur Turnacıgil ve Av.Kenan Arpay'ın kayınvalideleri Emira Dinç’in vefatının yedinci günü nedeniyle  evinin önünde Hatm-ı Kur’an-ı Kerim okundu.
Emira Dinç’in 69 yaşında vefatı ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu. Dinç ailesinin yakınları ve işdünyasından dostları,  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, İTSO Eğitim Vakfı Başkanı Doğan Erten, Müsiad Hatay Şubesi ve İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı ve daha çok sayıda aile yakınlarının katıldığı Hatm-ı Kur-an’ı Kerim merasiminde dualar Emira Dinç için okundu.
Dinç ailesi Hatm-ı Kur’an-ı Kerim töreninde Emira Dinç’in anısına deri kılıfta Kur’an-ı Kerim’den önemli ayetlerin bulunduğu mini kitapçık dağıttı.
Duaların Emira Dinç için okunduğu Hatm-ı Kur’an-ı Kerim töreni sonrası Selahattin Dinç, Bülent ve Sait Dinç, Sedat Uysal, M.Onur Turnacıgil ve Av.Kenan Arpay taziyeleri kabul ettiler ve dostlarına acılarını paylaşmalarından dolayı teşekkür ettiler

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet