Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Karayılan'da hedef büyük

Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, inşaatı durdurulan kültür merkezini en kısa sürede bitirmek için çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Gündem   A+a-

Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, inşaatı durdurulan kültür merkezini en kısa sürede bitirmek için çalışmalarına başladıklarını söyledi. Kültür Merkezi’nin, Karayılan Beldesi’nin önemli bir eksiği olduğuna dikkat çeken Yurtman, yayla projesi ve futbol başarıları ilgili de açıklamalarda bulundu.

Karayılan Beldesi’nde sıra dışı belediyecilik yapmak arzusunda olduklarını bir kez daha yineleyen Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, özellikle Yayla Projesi’nin kapsamının çok geniş olduğuna dikkat çekti.
Yayla projesi kapsamında spor kulüplerinin kamp yapabilecekleri tesisler oluşturmayı amaçladıklarını belirten Mehmet Yurtman, “Hiçbir şeyi sıradan düşünmüyoruz. Bir projeyi yaparken, onlarca yıl sonrasını düşünüyoruz. Yayla turizmi kapsamında yapılacak yayla evleri ve spor kulüplerinin kamp yapabilecekleri tesislerin varlığı Karayılan Beldesi’nin tanıtımı ve ekonomik gelişimi için çok önemli” dedi.

Spor skordan ibaret değildir
Karayılan Belediyespor’un başarılarından memnun olduklarını belirten Mehmet Yurtman, çok yüksek hedef koymadıklarına dikkat çekerken, spora da sonuç-skor olarak bakmadıklarının altını çizdi.
Tüm emeklerini sonuna kadar kulüp futbolcu ve yönetimine helal ettiğini belirten Yurtman, “İkinci yarıda da desteğimiz sürecek. Önemli olan ahlaklı, disiplinli ve kaliteyi ortaya koyan bir anlayışı yerleştirmek” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş