Skip Navigation Links

Hisarcıklıoğlu 8 kişi binilen asansörde mahsur kaldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni binasının açılışını yapan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkıioğlu 8 kişi bindikleri asansörde mahsur kaldı.

Gündem   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni binasının açılışını yapan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkıioğlu 8 kişi bindikleri asansörde mahsur kaldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Binasının açılış törenine katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberinde Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Kaymakam Cemil Aksak, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin ve Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile birlikte binayı gezmek için asansöre bindiler. Asansör aşırı yüklenme nedeniyle bir ve ikinci kat arasında kalınca Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler zor anlar yaşadılar. Korumaların ve davetlilerin dışarıdan gülerek izledikleri olayda Hisarcıklıoğlu kendini seyredenlere gülerek ve el sallayarak karşılık verdi. Yaklaşık on dakika asansör içerisinde kalan Hisarcıklıoğlu asansörün aniden zemine inmesiyle bir kez daha panik yaşadı. Asansörden çıktıktan sonra merdivenleri tercih ederek binayı gezen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu “Nazar böyle geçsin” diyerek espiri yaptı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet