Skip Navigation Links

'Huzur İskenderun’da Hiçbir Zaman Eksilmeyecek'

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği sabah kahvaltısında esnaf odası başkanları bir araya geldiler.

'Huzur İskenderun’da Hiçbir Zaman Eksilmeyecek'

Gündem   A+a-

Her ay karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak üzere sabah kahvaltılarında bir araya gelen esnaf odası başkanlarına İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, HSYK üyesi Mehmet Durgun, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez’de eşlik etti.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği sabah kahvaltısında konuşan Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkan Vekili ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, birlikteliklerine dikkat çekip ülke bütünlüğünün önemine vurgu yaptı. Başkan Fırat, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Çok üzgünüz ve üzülüyoruz da. İnşallah bir an önce sonuçlanmasını tüm kalbimle ve oda başkanlarım adına diliyorum” dedi.

İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ise, birliktelik ile istenilen her işin çözüme kavuşturulabileceğini söyledi. Kaymakam Özyiğit, Buraya gelmekten sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Hepinizin de bildiği gibi İskenderun anlamında esnaf odalarının bir araya gelmesi, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, dayanışmanın, paylaşmanın çok güzel bir göstergesidir. İnanıyorum ki, bu huzur ortamı İskenderun’da hiçbir zaman eksilmeyecek. Bunun da en büyük teminatı siz değerli esnaflarımız, oda başkanlarımızdır” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet