Skip Navigation Links

Temiz Çevre, Temiz Dörtyol, Temiz Okul

Dörtyol Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından Dörtyol sınırları içerisinde bulunan tüm okullara ilaçlama çalışması yapıldı.

Temiz Çevre, Temiz Dörtyol, Temiz Okul

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından Dörtyol sınırları içerisinde bulunan tüm okullara ilaçlama çalışması yapıldı.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretim görmelerine yardımcı olmak amacıyla Dörtyol Belediyesi TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ DÖRTYOL, TEMİZ OKUL projesi başlattı. Proje kapsamında ilçemizin tüm okulların ilaçlama ve temizlik çalışmaları titizlikle sürdürülüyor. Dörtyol Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından okulların tuvalet, lavabo, logar, depo ve bodrumları ilaçlanmakta ve temizlik araçları ile süpürülmektedir. Yarıyıl tatilini de fırsata çevirerek yapılan çalışmalar okulların ihtiyacı ölçüsünde devam ediyor. DAHA TEMİZ BİR OKUL, DAHA TEMİZ BİR DÖRTYOL VE DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE için öğrencilerin, velilerin ve halkın hizmetinde Dörtyol Belediyesi var.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, "Ülkemizde son zamanlarda yaşanan salgın ve bulaşıcı hastalıklar, vatandaşlarımızı ve velilerimizi çok tedirgin etmekte. Biz de Dörtyol Belediyesi olarak velilerimizin huzurlu olması ve öğrencilerimizin 2. yarı yılda daha sağlıklı eğitim görebilmeleri için TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ DÖRTYOL, TEMİZ OKUL projesi başlattık. Çevre Koruma Müdürlüğümüzce yürütülen proje kapsamında Dörtyol sınırları içerisinde bulunan tüm okullarımızı ilaçlıyoruz. Ayrıca Okullar Bizim projemiz kapsamında okullarımızla ilgili çalışmalarımız devam edecektir." dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet