Skip Navigation Links

TÜRK-İŞ'ten Toplumsal Sorumluluk Örneği

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün ATALAY, TÜRK-İŞ Mali Sekreteri Ramazan AĞAR ve beraberindeki heyet TÜRK-İŞ'e bağlı sendikalardan

TÜRK-İŞ'ten Toplumsal Sorumluluk Örneği

Gündem   A+a-

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün ATALAY, TÜRK-İŞ Mali Sekreteri Ramazan AĞAR ve beraberindeki heyet TÜRK-İŞ'e bağlı sendikalardan ve üyelerden topladığı, Bayırbucak Türkmenleri için 300.000 TL ve 2000 adet oyuncağı, Hatay Valisi Ercan TOPACA'ya takdim etti.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, aralık ayında gerçekleşen genel kurulda aldıkları bir karar neticesinde Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası başlatmak istediklerini belirterek, ‘’Biz Suriyeli misafirlerimiz ile ilgili son dört sene içerisinde Türk-iş olarak yapılması gerekenleri noksansız yapmaya gayret sarf ediyoruz. Çünkü kimin Ensar kimin ev sahibi olacağı hiç belli olmaz. Bayırbucak Türkmenleri bizim parçalarımızdan bir tanesi. Onlarla ilgili sizin de dediğiniz gibi Türkiye’nin her yerinden gıda yardımı yapılıyor. Biz de acil ihtiyaçlarda kullanılmak üzere bir miktar para takdim etmek istedik.

Bunun dışında bu bölgedeki çocuklar için  bin tane kız, bin tane erkek çocuk olmak üzere 2 bin adet oyuncak hediye edelim istedik.Sonrasında  Vali TOPACA ile yapılan görüşmelerde,gelen hediyelerden dolayı Türkmen çocuklarının yüzünün içinin güldüğünü öğrenen ATALAY; "Buraya geldiğimizde bölgede 15 bine yakın çocuk olduğunu öğrendik. Döner dönmez 15 bin tane oyuncak temin edip en kısa sürede sizlere teslim edeceğiz. Bizleri misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet