Skip Navigation Links

Hatay'da Kaçak Silah Operasyonu

Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok sayıda, silah ve mermi ele geç

Hatay'da Kaçak Silah Operasyonu

Gündem   A+a-

Hatay'da düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak silah ile birlikte yakalanan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, il genelinde kaçak silah ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik başlatılan çalışma kapsamında belirlenen şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda gözaltına alınan 3 kişinin ev ve arabalarında yapılan aramada 1 Kalaşnikof tüfek, 1 G-1 marka otomatik tüfek, 1 mavzer diye tabir edilen tüfek, 3 değişik çap ve markalarda tabanca, 10 tabanca şarjörü, 4 otomatik tüfeğe ait şarjör, 4 ruhsatsız av tüfeği, 1 patlayıcı fünye, 588 değişik çaplarda otomatik tüfek ve tabanca mermisi, 2 otomatik tüfek dürbünü, 1 el dürbünü ve 1 çelik cop ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve isimleri açıklanmayan 3 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğeri hakkında yurt dışına çıkma yasağı ve denetimli serbestlik kararı verildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet