Skip Navigation Links

İTSO Bölge Ekonomisine ve Geleceğe Odaklandı !

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent H.Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyeleri, İGC’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

İTSO Bölge Ekonomisine ve Geleceğe Odaklandı !

Gündem   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde açık ve net konuşan İTSO Başkanı Levent Yılmaz :

İTSO Bölge Ekonomisine ve Geleceğe Odaklandı !
 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent H.Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyeleri, İGC’ye nezaket ziyaretinde bulundular.
İTSO Başkanı Levent H.Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana bu bölgeye değer katacak çalışmalar içinde olduklarını belirtti. Yılmaz, 3 yıl önce göreve geldiklerinde bir takım sorunlarla karşı karşıya kaldıklarını, bunların çözümü için gayret ettiklerini, artık bitmesi gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:
“Artık, İTSO’nun bu konuların, problemlerin dışında kent gelişiminin, sorunlarının konuşulduğu tartışıldığı oda olmasını istiyoruz. Arkadaşlarım sağolsun, aldığımız tüm kararları oy birliği ile aldık. Bu süreçte basın mensubu arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu bize destek oldu. Tabi, bilmeden yaptığımız hatalarımız da olmuştur ve uyarıldığında düzelttik. Bizim lehimize ya da aleyhimize doğru yazan tüm basın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü, yazılan her haber tarihe tanıklık edecektir. İleride, çocuklarımız, torunlarımız bugünlerde yapılanları basından öğrenecektir. Herkes şundan emin olsun ki, bundan sonra problem olabilecek hiçbir kararın altına imza atmayacağız. İTSO, yasalar ve tüzükler çerçevesinde hakkaniyetle yönetilmektedir, buna inancınız eksik olmasın.”
İTSO Başkanı Yılmaz, şu sıralarda meslek guruplarını masaya yatırdıklarını, her mesleğin gerçekten kendi gurubunda olup olmadığını araştırdıklarını belirtti. İTSO Başkanı Levent H.Yılmaz, kuruluş olarak İGC’ye desteklerini tam olarak vereceklerini de ifade ederek “sizin de bizim de amacımız hizmet. Bu nedenle biz de siz de hatasız çalışmak zorundayız.”şeklinde konuştu.
İtso Başkanı Yılmaz, bir süre önce Hassa’da katıldığı ‘’Hassa Tüneli ve Organize Sanayi Bölgesi’’ konulu toplantıdan da sözederek, ‘’Hassa’da uygulanacak bu büyük projeler bölgemize çok büyük bir ivme kazandıracak ve burayı Türkiye’nin en önemli ekonomik bölgelerinden biri haline getirecektir. Bu toplantıların sık yapılması gerekiyor. Bölge, kritik ve önemli olduğu için, bölge gelişmesine önemli katkılar sağlayacaktır. En önemli konulardan biri de büyük bir istihdam yaratması olacaktır. Tosyalı gurubunun bir liman yapacak olması, ayrıca bölgenin Karadeniz’e bağlanacak olması da çok önemli gelişmeler olacaktır. Akdeniz-Karadeniz yolunun tamamanın 2018 de bitmesi planlanıyor. Önceki yolun 600 km.kadar kısalması demek olacaktır. Bu da Ekonomik ve zaman açısından çok önemlidir.”dedi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da, Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla birlikte karşıladıkları İTSO Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
“İTSO, bizim için çok önemli bir kuruluştur. Verdiği ve vereceği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız, gerçekten gazetecilik yaparak ekmeğini kazanan meslektaşlarımızı, kartvizit gazeteciliği yaparak kazananlardan ayrı tutmak. Gerçekten bu mesleği icra edenlerin tüm haklarını savunacağız. Sayın Belediye Başkanımız da ev sahibi yapacağı sözünü verdi ve bu yöndeki çalışmalar sürüyor. İskenderun’da gazetecilik mesleğinin onurunu, kalitesini en üst seviyeye ulaştırmak için tüm gücümüzü harcayacağız. Sizin gibi güçlü kuruluşların destekleri de çok önemli. Bu gibi insanların mesleğe hiç girmemesi için de TBMM düzeyinde girişimlerimiz olacak ve işin yasayla çözümü için çalışacağız.”
İGC Başkanı Cıncık,” içinde bulunduğumuz bu basın merkezi tarihi binasının da cemiyetimize kalıcı olarak tahsisi için ayrıca çalışma yapmaktayız’’ dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet