Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milletvekili Öztürk'ten İGC Ziyareti!

Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkan vekili Prof. Dr. Mustafa Öztürk, hafta sonu İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret edere

Gündem   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkan vekili Prof. Dr. Mustafa Öztürk, hafta sonu İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek yeni dönem Başkanı Şehmuz Aslan’ı ve yönetim kurulunu tebrik etti.
Kendilerine düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazır olduklarını vurgulayan Milletvekili Öztürk; “Amerika Birleşik Devleti tarihinde siyahî bir başkan seçilerek önemli bir değişim yarattı. Siz de değişik bir kadroyla yeniden seçildiniz” dedi.
Sorgulama Hakkına Sahibiz…
Türkiye’de eğitim sistemi, sağlık alanı ve çevre alanında gelişmeler yapılması gerektiğini söyleyen Milletvekili Öztürk, bunun da müzakere şeklinde yapılması gerektiğini kaydetti. Milletvekili Öztürk, bu ülke vatandaşı olan ve vergi veren herkesin gerek özel gerekse devlet kurumlarını sorgulama hakkına sahip olduğunun da altını çizdi.
Türkiye gündemindeki Demokratik açılım ve geçtiğimiz hafta dağdan indirilen 34 PKK’lıya da değinen Öztürk; “Bu açılım Türkiye için şeffaf ve hassas bir konudur. Birileri provoke ederek ortalığı karıştırmak istiyor. Daha öncede bu tür indirilmeler olmuştu. Bundan sonra yapılacak indirilmeler de gizli olacaktır” diye konuştu.
Açılımla ilgili önümüzdeki hafta açıklama yapacağını da ifade eden Öztürk konuşmasına şöyle devam etti; “Demokratik bir Türkiye için bu olayları hassasiyeti koruyarak çözümlemeliyiz. Benim inancıma göre şehit cenazelerinde söylenen “şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları terör örgütünü daha da cesaretlendiriyor. Bugün baktığımızda Türkiye 240 milyar dolar teröre harcamış ve bunun yanında analarımız, babalarımız gözyaşı dökmüş. Teröre harcayacağımız bu parayı başka yerlere yatırsak daha iyi olmaz mı?”
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan da; “Yönetim kurulumuzla beraber ilkeli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar