Skip Navigation Links

Halkın Can ve Mal Güvenliği İçin Her şeyi Yaparım..

Tüp bayileri ise mevcut dükkanlarında sadece müşterinin talebini karşılayacak kadar tüp stoku bulundurabilecekler.

Gündem   A+a-

 
Halkın Can ve Mal Güvenliği İçin Her şeyi Yaparım..
 
Yüzlerce tüpün depolandığı ve çoğu apartman altlarında şehir merkezinde faaliyet gösteren tüp bayileri artık Kasım ayından itibaren İskenderun Taş Ocaklarının altında kurulan tüp depolarına taşınacaklar.
Tüp bayileri ise mevcut dükkanlarında sadece müşterinin talebini karşılayacak kadar tüp stoku bulundurabilecekler.
Günün çeşitli saatlerinde tüp indirme ve bindirme için bayii önünde trafiği tıkayacak şekilde çalışmak zorunda olan esnaflar da tepki toplamamış olacaklar.
Her an büyük bir faciaya neden olabilecek uygulama, inşaatın Kasım ayında bitmesiyle sona erecek ve tüp depoları taş ocaklarının altında inşa edilen 12 dükkanlık yeni yerine taşınacak.
İskenderun eski belediye başkanlarından merhum Abdülkadir Kocabaş’ın başkanlığı döneminde uyguladığı sistem, bu kez de İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek tarafından uygulamaya konuluyor.
İskenderun’da uzun yıllardır Aygaz Tüp Bayiliği yapan Damla Ticaret Sahibi Zekai Emre de temel atma törenine katılarak, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in projesinin çok doğru olduğunu ve desteklediklerini söyledi.
Dün sabah saatlerinde İskenderun Taş Ocaklarının altında düzenlenen törene CHP ve AK Parti’li meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve basın mensupları katıldı.
Temel atma töreninde konuşan Başkan Civelek, İskenderunlular’ın can ve mal güvenliği için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek şöyle konuştu:
Burada 12 tane tüp deposu yapılacak. Şimdiye kadar gerek sanayi tüpleri, gerek ev tüpleri apartmanların altında, şehrin içerisinde bulunuyordu. Bunlar büyük bir tehlike arz etmektedir. Bir yangında veya patlamada bir mahalleyi bile havaya uçurabilecek risk taşıyordu. Biz halkın güvenini sağlamak amacıyla ilk yaptığımız işlemlerden bir tanesi, bu tüpleri artık şehir içerisinden dışarıya çıkarmaktı amacımız. Sanayi tüpleri kesinlikle şehir içinde olmayacak artık, diğer mutfak tüpleri de belirli bir sayıda 12-15 tane o günlük acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla olacak. esas büyük yoğunlukta ki tüpler artık tüp depolarında olacak.
Bu inşaatta her dükkan 120 M2 olacak, 12 tane depo var. İskenderun’un bir güvencesini de kaskosunu da bu şekilde sağlamış oluyoruz. İnşaat Kasım ayında bitmiş olacak.”
  
İskenderun’da uzun yıllardır Aygaz Tüp Bayiliği yapan Damla Ticaret Sahibi Zekai Emre, “Rahmetli Kocabaş’tan sonra tüp için depolarımızı yapan başkanımıza teşekkür ediyorum. Araçlarımızı çok uygunsuz şekilde şehir içinde duruyordu bundan dolayı bizler çok rahatsız oluyorduk. Bundan sonra tüp depoları bir arada olacak huzurlu bir şekilde işimizi yapacağız.”
 



İskenderun Tüp Deposu1 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet