Skip Navigation Links

Hatay Otobüsüne Terör Operasyonu

Hatay’dan İstanbul'a gelen otobüste, terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen biri kadın 2 kişi gözaltına alındı.

Hatay Otobüsüne Terör Operasyonu

Gündem   A+a-

Terörle mücadele polisleri, otobüsteki bütün yolcuları indirerek bagajları boşalttı. Gözaltına alınan kadın, polise direndi, gazetecilere tepki gösterdi. Şüphelilerin, TKP-ML Kıvılcım örgütüyle bağlantılı oldukları öne sürüldü.
Hatay’dan kalkıp Harem'e gelen bir otobüse, içindeki 2 yolcunun terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla operasyon yapıldı. Polisi arayan otobüs muavini, 21 ve 35 numaralı koltuklarda oturan biri kadın iki kişinin, İstanbul’da nereye gideceklerini öğrenmek için sık sık telefonla görüşme yaptığını ve telefonlarında bazı amblemler gördüğünü söyledi. Bunun üzerine terörle mücadele ve asayiş polisleri, Harem Otogarı'nda önlem aldı. Otobüsü durduran ekipler, Serpil K. ve Cem T.’yi gözaltına aldı. Otobüsteki bütün yolcuları indiren polis, bagajları da tek tek aradı. Arama sonunda şüphelilerin herhangi bir eşya getirmedikleri anlaşıldı. 

Gözaltına alınan kadın polise tekme atarken basın mensuplarında da tepki gösterdi. 

Olayı polise ihbar eden muavin, “Hatay Kilis’ten geliyorlar. Biletleri Türk isimleriyle kesilmiş ama bunlar yabancı. İkisi de Türkçe biliyor." diye konuştu.

Sorgulanmak üzere gözaltına alınan 2 şüphelinin TKP-ML Kıvılcım örgütüyle bağlantılı oldukları öğrenildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet