Skip Navigation Links

Necatibey Turkcell 4.5 G’ye Hazır !!!

Hemen Gidin Ücretsiz Simkart değiştirin ve 4 GB İnterneti Kapın..

Necatibey Turkcell 4.5 G’ye Hazır !!!Web
TV

Ekonomi   A+a-

4.5G teknolojisini destekleyen baz istasyonlarının kurulumlarına hız veren Turkcell, 1 Nisan’dan itibaren Türkiye’nin en yüksek 4.5G hızı sunabilmek için altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürürken Hatay’da da sınırsız konuşma ve hızlı internet erişimi için müşterilerine hizmet veriyor.

4.5 G internet hızına erişebilmek için Turkcell’in Necatibey Şubelerinden birine gitmeniz yeterli. 1 Nisan’dan itibaren devreye girecek olan 4. 5 G internete uyumlu sim kartları ücretsiz değiştiren ve 4 GB da interneti hediye eden Necatibey Turkcell’in güleryüzlü ekibi, çok kısa bir sürede işleminizi yapıyor.

Kurulduğu ilk günden bu yana İskenderun’a bağlı kalmayıp Turkcell’in bölgedeki lokomotifi haline gelen ve markalaşan Necatibey Grup Mobil Dağıtım Merkezi Ltd. Şti., 1 Nisan’da Türkiye’nin en hızlı 4.5G hızı olan 375Mbps’i müşterilerine sunmak için durmaksızın çalışıyor.

Necatibey Grup Mobil’in İskenderun’daki 3 telekomünikasyonlarından biri olan Namık Kemal Caddesi Şubesi Turkcell Dağıtım(İletişim) Merkezi 4.5G için gün sayıyor.

Necatibey Grup Mobil’in Şube Müdürü Ali Kılıç ve ekibi müşteri memnuniyetini sağlamak, iletişim ve teknoloji çözümleriyle hayatı kolaylaştırmak ve zenginleştirmek adına verdikleri hizmetle Turkcell ayrıcalığını yaşatıyor.

Necatibey Turkcell Şube Müdürü Ali Kılıç yaptığı açıklamada şöyle dedi:

1 Nisan’dan itibaren hayatımıza girecek olan 4.5G için Necati Bey olarak İskenderunlulara hizmet vermeye hazırız. 4.5G,  4. Yeni nesil telekomünikasyon hizmetidir. Örneğin 2GB büyüklüğünde ki bir HD kalitesindeki film yaklaşık yarım dakikada indirebileceğiniz bir sistemdir.  Hayatımıza 1 Nisan’dan itibaren girecektir 4.5G. Hazırlıklarımıza başladık ve devam etmektedir. Necati Bey müşterilerine 4.5 G’nin sim kartını ücretsiz olarak vermektedir.

Peki 4.5’ye sahip olmak için neler yapılmalı?

Müşterilerimiz Kimliklerini alarak Necati Bey’e başvurmalarıdır. 4.5G sim kartını alan müşterilerimize yarı yıl tatiline özel 4GB interneti hediye olarak almış olacaklar. Bunun için de yapacak olan işlem 4GB yazıp 2222’ye göndermek olacaktır.

Necati bey Adana, Dörtyol, Osmaniye, Antakya ve İskenderun’daki şubelerimize kimliklerinizle bekliyoruz.”

 

 

 

 

Necatibey Turkcell 4.5 G’ye Hazır !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet