Skip Navigation Links

Bizler Daima Kadın Haklarının Savunucusu Olacağız

BİLGİN ; Tecavüz hiçbir şekilde meşrulaştırılamaz. Kadın ikinci sınıf olarak görülemez.

Bizler Daima Kadın Haklarının Savunucusu Olacağız

Gündem   A+a-

Ehdav Basın Sözcüsü Ve Kanaat Önderi Sedat BİLGİN İstanbul Bağdat Caddesinde Yaşanan Tecavüz Olayını Kınadı.

BİLGİN Yapmış olduğu Açıklamada Şu sözlere Yer Verdi ; Kardeşlerimiz, Kızlarımız , Veya Eşimiz Akşam Saatlerinde  Marketten, işinden veya Bir kutlama gecesinden dönüyor olabilir.
Ama Bu Erkek olarak geçinen ve kadını yalnız cinsel obje olarak gören Vahşi ve Şeref yoksunlarının ,
" O Saatte Dışarıda ne işi var deyip Tecavüz edip vahşice öldürülmesi veya gasp edilmesi  Hiç kimse Tarafından Meşrulaştırılamaz.
Haysiyet ve şeref yoksunları Bilsin;ki Bizler Daima Kadın Haklarının Savunucusu Olacağız.

Cumhuriyet eşitlik üzerine kurulmuştur. En önemli özelliği kadın ile erkeğin eşit olmasıdır. İnsan hakları temellerinden bakıldığında bir cinse Sen şu saatler arasında sokağa çıkamazsın denemez. Bu temel insan haklarına aykırıdır. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesine aykırıdır. O nedenle de her iki cinste özgürce, istediği zaman sokağa çıkabilmelidir, Ve Bu her bireyin en doğal hakkıdır. Türkiye’de kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla, yaşlısıyla eşit koşullarda yaşamak istiyoruz.  Bu eşitliği bozmak isteyecek, kadınımızı ikinci sınıf vatandaş durumuna düşürecek, haklarını kısıtlayacak hiçbir uygulamayı kabul etmiyoruz.  Kadına taciz ve tecavüz eylemini bu insanlık ayıbı iğrenç suçları kabul etmeyeceğimizi ve her adımda özgür kadın özgür toplum yaratıcısıdır şiarımızla ve kadına uzanan kirli elin toplumsallığa toplumsallığın var oluşuna onuruna uzandığı bilinciyle “tecavüz ve cinsel istismar” olayları karşısında Her Zaman Sesimizi Yükselterek Kadın Haklarını Savunmaktan Vazgeçmeyeceğiz. ‘ Dedi’.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet