Skip Navigation Links

Parkomat Uygulamasına Son!!!

Hatay'da Parkomat Uygulaması Mahkeme Kararıyla İptal Edildi

Parkomat Uygulamasına Son!!!

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edilen patkomat uygulaması, Hatay İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.İskenderun'da bir vatandaşın, Hatay'ın İskenderun, Antakya, Payas ve Erzin ilçelerindeki parkomat uygulamasına ilişkin açtığı dava sonuçlandı. Hatay İdare Mahkemesi, parkomat uygulamasının hukuka aykırı olduğunu, uygulamadan doğacak zararların telafisinin de güç olacağını belirterek 'yürütmenin durdurulmasına' karar verdi. Davada ayrıca 7 iş günü içerisinde Adana Bölge İdari Mahkemesi'ne itirazın da yolunun açık olduğu kaydedildi.Cadde ve sokaklarda bulunan parkomatçıların dava nedeniyle bugünden itibaren bölge mahkemesinden gelecek karara kadar işlem yapmayı durduracağı öğrenildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (4) adet yorum var.
fatih çelik 29 Ocak 2016 Cuma
park ücreti alınsın kardeşim yoksa 2 li park 3 lü park yapılıyor birde arabanın sahibini 2 saat arıyorsun.benimde arabam var paralı olsun.enazından adam aracını yola bırakıp gidemiyor.
ebu ahmet 28 Ocak 2016 Perşembe
Mehmet bey bi bardak soğuk su tavsiye ediyorlar :)
Hatay 28 Ocak 2016 Perşembe
Antalyada saatlığı 1 tl. İskenderunda 30 dk. 2tl. Adaletmı
Mehmet 28 Ocak 2016 Perşembe
Madem usulsuzluk var yasaya aykirilik var iptal ediliyor bunca zamanki halktan aldiklari paralar ne olacak!!! Mahkeme iptal ediyor bu bunca insanin ödediği paranın ne olacağını söylemiyor mu
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet