Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Amaçlarına ulaşamayacaklar

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Devletin şefkatini merhametini istisna eden teröristlerin asla amacına ulaşamayacağını söyledi.

Gündem   A+a-

Amaçlarına ulaşamayacaklar
 
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Devletin şefkatini merhametini istisna eden teröristlerin asla amacına ulaşamayacağını söyledi.
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, İskenderun Belediye Meclis üyesi Garip Şandır ve MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ile birlikte geçtiğimiz günlerde bir polis memurunun şehit edildiği Denizciler Şehit Kazım Şengül Polis merkezini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Baş komiser Mustafa Bağ’ı da makamında ziyaret eden MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, tüm emniyet teşkilatına ve güvenlik güçlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Türk halkının her zaman düşman olduğunu vurgulayan Şandır, “Önemli olan bu devletin düşmanını bilmesidir. Devlet savaşı kaybetti diyorlar. Bu devletin şefkatini merhametini istisna edenlere de şiddetini göstermesi lazım. Terör bu ülkede barınıyor burada yaşıyor ekmeğini yiyor, suyunu içiyor polisimize askerimize kurşun sıkıyor bu çok vahim bir olay. Mesele hepimizin meselesi. Devletin şefkatini merhametini istisna eden teröristler asla amacına ulaşamayacaktır” dedi. Hakkari Çukurca’da yaşanan olaya da değinen Şandır, “Çukurca’da yaşanan hadise çok ağır bir hadise resmen devletine ağır silahla kalabalık grupla savaş ilan ediyorlar. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Bu menfur saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Denizciler polis karakolunu ziyaret ettim. Buradaki polislerimiz birer kahramandır. Terör amacına asla ulaşamamıştır. Yaralımızı da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş