Skip Navigation Links

Defne'de Yol onarım Çalışmalarına Tam Gaz

Defne Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde hizmet bekleyen yol onarım çalışmalarına hız verdi.

Defne'de Yol onarım Çalışmalarına Tam Gaz

Gündem   A+a-

Defne Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde hizmet bekleyen yol onarım çalışmaları, menfez ve yol tesviye çalışmaları ile birlikte parke döşeme çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.

         Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çınarlı, Subaşı, Koçören ve Dursunlu Mahallesi futbol sahasında menfez çalışmalarını sürdürürken, Subaşı, Koçören, Değirmenyolu ve Harbiye Mahallesi'nde de yol bakım ve onarım çalışmalarına ağırlık verdi.

         Çekmece Mahallesi'nde parke döşeme çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gümüşgöze Mahallesi İpek Sokak kavşağında parke onarım çalışmasının da yapıldığını belirtti.

         Defne ilçesindeki çalışmaların öncelik sırasına göre yapıldığını ifade eden Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, "Kısıtlı personel ve imkanlarla başlattığımız ve aralıksız olarak sürdürülen çalışmalarımızda önemli ölçüde mesafe katettik. Ekiplerimizin sorunlara karşı duyarlı ve hızlı hizmet anlayışı yurttaşlarımızın da dikkatini çekiyor. Hizmetlerimiz aynı tempoda vatandaşa yansıyacak" ifadesini kullandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet