Skip Navigation Links

30 Bin TL Faizsiz Krediden Bakın Kimler Nasıl Yararlandı ?

Hüseyin Sönmez, devletin sunduğu 30 bin liralık faizsiz kredi imkanıyla ilgili açıklama yaptı.

30 Bin TL Faizsiz Krediden Bakın Kimler Nasıl Yararlandı ?Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, devletin sunduğu 30 bin liralık faizsiz kredi imkanıyla ilgili açıklama yaptı.

Gerçek ihtiyaç sahiplerinin krediyi kullanabildiğine dikkat çeken Hüseyin Sönmez, kanunda belirtilen niteliklere haiz olan esnaf veya genç girişimcilere kredi kullandırttıklarına vurgu yaptı.

Kaybolmaya yüz tutmuş meslek grupları, ustalık belgesi olup yeni işyeri açanlar, 30 yaş altı genç girişimciler, esnaf kredi kefalet kooperatifinden kredi kullanmayanlar ve daha bir çok niteliğe sahip kişilerin devletin sunduğu faizsiz kredi imkanından yararlanabildiğini belirten Hüseyin Sönmez, Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi olarak 1 milyon 300 bin Tl faizsiz kredi kullandıttıklarını söyledi.

Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi olarak 465 üyeden 210 tanesine kredi kulllandırttıklarını belirten Hüseyin Sönmez, 18 milyon 500 bin TL plasman imkanı bulunan, takip sorunu hiç yok denecek kadar az bir kooperatif olmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Devletin sunduğu 30 bin Tl faizsiz krediyi 12 ile 60 ay taksitle geri ödeme imkanı elde eden şanslı esnaflar lokanta esnafı Nalan Serpil Bligin, Kasap Uğur Gözükara ile Yorgancı Mehmet Zan, devletin sunduğu faizsiz kredinin ilaç gibi yetiştiğini belirtirken, “Allah devletimize zeval vermesin. İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez ve oda çalışanları da bize tüm işlemlerde fazlasıyla yardımcı oldular. Çok mutluyuz” dediler.

30 Bin TL Faizsiz Krediden Bakın Kimler Nasıl Yararlandı ? videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
sedat akgöl 26 Ocak 2016 Salı
dağıtsınlar bakalım biz gidincede kovsunlar sonra sizde marifetmiş gibi haber yapın helal olsun..kime veridliyini neye göre verildiyini az çok biliyoruz..
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet