Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Best Model Simge, İskenderun'da Ablasının Butiğini Açtı

2004 Best Model of Turkey güzeli Simge Tertemiz,ablası Eylem'in İstanbul Bostancı'daki butiğinin İskenderun'daki şubesinin açılışını yaptı.

Best Model Simge, İskenderun'da Ablasının Butiğini Açtı

Magazin   A+a-

2004 Best Model of Turkey güzeli Simge Tertemiz, ablası Eylem'in İstanbul Bostancı'daki butiğinin memleketleri Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki şubesinin açılışını yaptı.

Ünlü isimlerin yarıştığı 'İşte Benim Stilim' isimli programın yarışmacılarından olan, mankenliğin dışında TV sunuculuğu, sinema oyunculuğu da yapan Simge Tertemiz, ablası Eylem'in İstanbul'daki başarısından çok memnun olduğunu belirterek, "İlerlemek istediği bu yolda güzel mesafeler kat etti, bundan sonra da daha ileriye bu işi taşıyacağına inancım tam. Hayırlı olsun" dedi.

Butiğin açılış kurdelesini kardeşi Simge ile birlikte kesen Eylem Tertemiz ise, güncel moda trendlerini memleketi İskenderun'a taşıdıklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Hazır giyimde birçok model çeşitliliği ve satış başarısı yakaladığımız İstanbul Bostancı'daki Eylem Tertemiz Butik'in İskenderun Şubesine tüm İskenderunluları bekliyoruz. Kendi tasarladığımız ürünleri, internet üzerinden ve İstanbul'da yurt içi ile yurt dışına kargoyla gönderiyoruz. İlgi güzel, bundan sonra güzel giyinmeyi seven İskenderunlu bayanları da giydirmek istiyoruz. İstanbul'daki ürünlerimizi de bayanlar buradan İskenderun şubemizden bulabilecekler."

Eylem Tertemiz bölge insanına özel kalın beden çalışmak zorunda olduklarını, onların bedenlerine göre birbirinden şık ürünler sunacaklarını sözlerine ekledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş