Skip Navigation Links

Sezonu Kitap’la Açtılar

U-14 Gençler Liginin açılış maçında sporcu gençlere ‘kitap’ hediye edildi.

Sezonu Kitap’la Açtılar

Spor   A+a-

Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Akdenizspor ile Zorkunspor arasında oynanan maç öncesi genç sporculara kitap hediye etti.

Sentetik sahada oynanan U-14 Ligi açılış maçına cemiyet üyeleri ile birlikte katılan Cihangir, sporcu gençlere Osman Karataş’ın ‘Girdap’ isimli kitabını hediye etti.

Maç öncesi sporcu gençlerle bir süre sohbet eden Cihangir, “Sizlerin spor yapmasını çok önemsiyoruz.  Gençlerimizin eğitimleri ile birlikte spor ve sanat alanlarında da meşgul olmalarını istiyoruz. Şu soğuk havada burada olmanız takdire şayandır. Sporun gençlerimize pozitif değerler kattığını biliyoruz. Hediye ettiğimiz bu kitap, gençlerimizin nasıl bir girdap içerisinde olduklarını anlatıyor. Eğitiminizle birlikte mutlaka sportif faaliyetlere katılın. 

Hepinize iyi tatiller diliyorum. Açılışını yaptığımız bu futbol sezonunun hayırlı olmasını diliyor, tüm sporcularımıza ve takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Aktif Gazeteciler Cemiyetine bu örnek davranışından dolayı teşekkür eden Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise amaçlarının tüm gençlerin spor yapmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Osmaniye’deki spor tesislerinin tüm gençlere açık olduğunu ifade eden Demir, “Gençlerimizin hiç olmazsa en az bir branşta spor yapmalarını istiyoruz. Osmaniye olarak kendimize bu hedefi koyduk. Bunun gerçekleşmesi için gayret gösteriyoruz. Her yaş grubundan gençlerimizi sporla buluşturmak istiyoruz. U-14 Liginin hayırlı olmasını diliyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet