Skip Navigation Links

Özel Defne Koleji'nden Dev Atılım..

Özel Defne Anadolu Lisesi Ailesine eğitim duayenlerinden Müfit KIRAR deneyimlerini paylaşmak üzere Okul Müdürü olarak katılmıştır.

Özel Defne Koleji'nden Dev Atılım..

Eğitim   A+a-

Müfit KIRAR okul müdürü olarak bugüne kadar devlet kurumu ve özel kurumlar olmak üzere birçok yerde görev almıştır. Bugünden itibaren engin deneyimlerini DEFNE KOLEJİ ile paylaşacağı açıklandı.

                 İmza törenine Kurucu Temsilcisi adına Yönetim Kurulu Üyesi Serdal KESKİN, Anadolu Lisesi Müdür Yardımcıları Soner ESKİOCAK ve Yusuf ÇİÇEK , Okul Aile Birliği Başkanı Helena GÜL ve Okul Aile Birliği Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

              İmza töreninde bir konuşma yapan Özel Defne Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Müfit KIRAR; ‘’Bugün itibariyle Özel Defne Anadolu Lisesi’nde Okul Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Öğretmen kadrosunun tanışmamız sonucu genç bir kadronun var olduğunu, eğitim ve öğretim sektörünede Özel Defne Koleji olarak önce Özel Defne  Sağlık Meslek Lisesi daha sonrada 2 yıldan beri de Özel Defne Anadolu Lisesi olmak üzere büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Bizde bu atılımların içinde yer almak üzere arkadaşlarımla birlikte daha başarılı bir okul projesi yaratmak, deneyimlerimi paylaşmak  amacıyla bu okulda bulunmaktayım ve burada bulunmaktan dolayıda mutluluk duymaktayım’’diyerek sözlerini tamamladı.

            İmza töreninde Kurucu Temsilcisi adına Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koodinatör Serdal KESKİN’de bir konuşma yaparak; ‘’Özel Defne Koleji ailesi olarak, Özel Defne Sağlık Meslek Lisesi ve Özel Defne Anadolu Lisesi olarak iki ayrı lisemiz bulunmaktadır. Özel Defne Koleji kururduğu günden kadar grafik çizgisi hep yukarı doğru olmuştur. Biz Özel Defne Sağlık Meslek Lisesi’ni önceden Hüseyin hocamıza  emanet etmiştik, Özel Defne Anadolu Lisesi’nde ise Müfit KIRAR gibi kendi alanında deneyimli bir isme ihtiyacımız vardı ve kendisinin Özel Defne Koleji ailesine gelmesiyle bu eksiğimiz tamamlanmış oldu. Müfit KIRAR daha önceden Necmi Asfuroğlu lisesinin kurucu müdürlüğünü yapmış, yıllardır Antakya’da eğitim yönetimi alanında yaptığı yeniliklerle büyük sesler getirmiş bir idareci. Daha sonraları büyük bir kuruma transfer olmuş ve bizde kendilerini okulumuza katarak eğitim yönetimindeki  deneyimlerinden, bilgi birikimlerinden yararlanacağız. Müfit KIRAR gibi bir değerle çalışmak bir şanstır, açıldığı günden bu güne kadar grafik çizgisi yukarı doğru olan Özel Defne Koleji bu günden sonrada gelişimine hızla devam edecektir. Eğitim denince akla gelen okullar arasındadır, artık ünü Hatay sınırlarını aşmıştır, çok yeni projelerimizle geliyoruz.Bu gün Antakya’da eğitim yönetimi deninince akla ilk gelen isim olan Müfit KIRAR gibi bir duayenide ailemize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnanyorum ki Müfit KIRAR ile beraber okulumuz daha iyi yerlere gelecektir. Okulumuza çok farklı projeler getireceğine inanıyorum. Yönetim kurulu adına, bizleri tercih ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum ve kendisiyle beraber çalışmaktan şimdiden heyecan duymaya başladım’’ dedi.

               Tören baklava ikramıyla sona erdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet