Skip Navigation Links

İTSO heyetinden Başkan Civelek'e 'Hayırlı Olsun' ziyareti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Halil Şahin ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek'i ziyaret etti

Gündem   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Halil Şahin ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret etti. Ziyarette İskenderun’un sorunları ve kriz, öncelikli görüşülen konular arasında yer aldı.
29 Mart yerel seçimlerinde halkın oylarıyla Belediye Başkanlığı görevine getirilen Yusuf Civelek’e görevinde başarılar dilemek ve Hayırlı Olsun dileklerini iletmek üzere böyle bir ziyaret gerçekleştirmeyi uygun gördüklerini belirten İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin, “Başkanlığınız tüm kentimize hayırlı uğurlu olsun. İskenderun büyük bir kent insanların olduğu yerde ihtiyaçlarda bitmeyecektir. Belediye olarak İskenderun halkının ve bizim beklentimiz sizden çok. Kentimiz 15 yıl boyunca büyük bir gelişme yaşadı ve sizin bundan daha büyük bir geliştirme yapmanız gerekiyor. İskenderun’un ekonomisini en çok etkileyen demir çeliktir. Dünyadaki kriz her yeri etkilediği gibi demir çeliği de etkiledi. Ama İskenderun demir çelik insanları işten çıkarmak yerine maaşlarından %35 indirim yaparak kimsenin işsiz kalmaması yönünde böyle bir önleme çabasını seçti. Bu bölgede demir çelik büyük bir sanayi olduğu için insanların çoğunluğu bu dereden besleniyor. İnsanların işsiz kalması evine ekmek götürememesi bizi üzer” ifadelerini kullandı.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başkan Civelek “ Burada olmak kısmet. Seçimlerden önce seçilirsem parti rozetimi çıkacağım demiştim sözümde durdum. Rozetimi çıkarıp Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün rozetini taktım. Biz halkımızla konseyler kurup İskenderun’u hep beraber yöneteceğiz hep beraber geliştirip güzelleştireceğiz. Halkımızın teveccühü ile seçildik. Şuan bize 220 trilyon borcu olan bir belediye bırakıldı ve bunun yanında kentimizin bir çok sorunu var. Başta alt yapı sorunu rüzgar esince elektrikler gidiyor ve halkımız bundan çok rahatsız, kanazilasyon sorunu, imar sorunu ve işsizlik sorunu bizim gördüğümüz en önemli sorunlar bunlar. Yakında bize nasıl bir belediye bırakıldığına dairde basına bilgi vereceğiz. İşsizlik büyük sorun her gün onlarca insan gelip iş istiyor. Bu sorunları Türkiye vatandaşı çözeceğiz düzelteceğiz yabancılar gelip düzeltmeyecek. Belediye halka hizmet yeridir umarım bu krizi hayırlısıyla atlatırız” diyerek sözlerini noktaladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet