Skip Navigation Links

Yeniden Başlamak…

Mustafa Baştuğ’un Kaleminden Yolbulan Baştuğ Metalurji

Yeniden Başlamak…

Ekonomi   A+a-

http://www.mustafabastug.com/

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Türkiye’nin gözde çelik üreticilerinden Yolbulan Baştuğ Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, 2015 yılı değerlendirmesini yaptığı ve 2016 yılı umutları ile şirketin vizyonunu açıkladığı bir yazı kaleme aldı.

Yolbulan Baştuğ Metalurji Web sitesi ile şahsi web sayfasında yayınladığı yazıda 2015 yılını “Eski yıl, zor, karmaşık ve güçlü kararların ivedilikle alınması gereken bir zaman dilimi olarak tamamlandı. Belirsizliklere sığınıp beklemek için bir çok bahane vardı ama beklemedik, durmadık. Çok sevdiğim bir söz vardır; “İster başarabileceğini düşün, ister başaramayacağını. Her durumda da haklısın.” Biz hep başaracağımızı düşünen taraftayız ve haklıyız.” Şeklinde özetleyen Yolbulan Baştuğ Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, “Kurumsal gelişim, insan kaynaklarının iyileştirilmesi, iş güvenliği, iş ve iş yeri estetiği anlamında rekabet edilemez hız ve kalitede bir yıl geçirdik. Biz son iki yılda hem kurumsal değişimini gerçekleştiren hem de bunu tüm şirket yapısına entegre edebilen nadir markalardan biriyiz.” Diyerek sözlerine devam etti.

Yolbulan Baştuğ Metalurji’nin tüm iletişim mecralarında iddia ve kalite sahibi bir dil konuşmaya başladığına dikkat çeken Yolbulan Baştuğ Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, gösterilen tutarlı duruşu ise şöyle özetledi: “YB Metalurji tüm iletişim mecralarında iddia ve kalite sahibi bir dil konuşmaya başladı. Bir yandan kalitemizi, bir yandan geri dönüşüm fırsatını, bir yandan küresel yaşam kalitesinin sürdürülebilirliğini vurgulayan, asla bencil olmayan, kendi hikayesini cumhuriyetimizle, çocuklarımızla, geleceğimizle, ülkemizle kaynaştıran tutarlı bir duruş gösterdiğimize inanıyorum. Sektörün beklediği süreçleri iç dinamiklerimizi daha iyileştirerek geçirdik; ‘büyük şirket’ anlayışımız hiçbir zaman ciroları, karları, metrekareleriyle büyüyen şirket anlamında olmadı. İnsan kıymetliliği, ortak gelecek vaadi ve paydaşlarımızın saygınlığı bizim için hep ön planda oldu. Bir çok engeli de bu karakterli duruşla bertaraf ettiğimize inanıyorum. Çünkü yeni dünyada bu gittikçe daha fazla önem arzediyor.”

Yolbulan Baştuğ Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, eğitime ve kalifiye eleman ihtiyacının yetiştirilmesine verdikleri önemi ise bir gurur abidesi olarak Osmaniye OSB’de eğitim-öğretime başlayan Endüstri Meslek Lisesi yatırımını en gururlu duruş olarak nitelendirdi.

Gurur ve mutluluk ifadelerinin kendini hissettirdiği yazıda eğitime yapılan yatırımı şu şekilde özetleyen Mustafa Baştuğ, “ Osmaniye Organize Sanayi içerisinde eğitim yaşamına başlayan Endüstri Meslek Lisesi; bu yıldan aklımızda kalacak en gururlu uğraş olacak. Üniversitelerle girdiğimiz işbirlikleri, iş güvenliği konusunda yarattığımız inovatif iletişim yöntemleri. Bu sürecin hafızalarımızda parlayan noktaları olarak kalacak. 2016’nın kurumsal mottosuna yansıttığımız gibi, her ne olursa olsun çıkış noktamız dik ve birlikte durmak; Yeniden Başlamak… “ dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet