Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da Kaza 4 Ölü 4 Yaralı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde tır ile özel otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti dör

Gündem   A+a-

4/" target="_blank">4242825910.jpg" />

Hatay’ın İskenderun ilçesinde tır ile özel otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti dört kişi ağır yaralandı. Yaralılar İskenderun Devlet Hastanesinde tedavi atına alındı.

Kaza; İskenderun Denizciler Şehit Ahmet Tor Kışlası mevkiinde Adana istikametinden Antakya yönünde gelmekte olan Bayram Nugay yönetimindeki 01 SL 240 Plakalı özel otomobil ile karşı yönde gelen Mustafa Eren idaresindeki 31 Z 0676 plakalı tırla kafa kafaya çarpıştı. Kazada yoldan çıkan otomobil içerisindeki 8 yolcudan üçü çevreye savruldu, olay yerinde Sibel (17) Ayşe ve Zeynep Nugay (45) hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Bayram Nugay (24) de kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesinde tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.
Bu arada kaza yerine gelen İtfaiye ve polis ekipleri yol kenarına savrulma ihtimali üzerine çevrede yaralı ve ceset aradı. Beş yaralı ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan Abdurrahman, Ramazan ve Yasin ile Büşra Nugay’ın tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
Özel otomobil içerisinde bulunan 8 kişinin Antakya’daki Cezaevinde hükümlü olan babaları Mehmet Nugay’ı ailecek görmeye gittikleri öğrenildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş