Skip Navigation Links

Samandağ'da Araç Kundaklandı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde cumartesi gününü pazara bağlayan gece saat 02:00 civarlarında son model ford focus bir araba kundaklandı.

Samandağ'da Araç Kundaklandı

Gündem   A+a-

Cemal Gürsel Mahallesi Kumsal sokakta park eden S.Y’ye ait araç kimliği belirsiz şahıslarca ateşe verildi. Alev alan araç patlama seslerinin yükselmesi ile mahalle sakinleri tarafından fark edildi. Olayı fark eden mahalle sakinleri polisi aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracı söndürerek tehlikenin büyümesini engellediler.

Olay yerine gelen emniyet birimleri olay yerinde inceleme başlattı. İnceleme sırasında arabanın tekerleklerinin kesildiği fark edildi. Patlama sırasında ise olay yerine yakın olan Kadın Emeği Derneği’nin camları kırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken olayın tanıklarından Mahalle sakini G.K:”Gece saat 02:00 civarlarında birden patlama sesi duydum. Seslerin yükselmesi üzerine dayanamayıp dışarı çıktım. Sonra bir aracın yandığını fark ettim. Ardından patlama sesleri devam etti. Üzerime sıçramaması için geri çekildim. Çok korktum. Sonra polisi aradım. Olay yerine polisler geldi ve duruma müdahale ettiler. Ardından itfaiye ekipleri gelerek yangını söndürdüler. Kimin yaptığını ise bir türlü fark edemedik.”ifadelerini kullandı

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet