Skip Navigation Links

Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz Sertifika

Şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine destek olmak amacıyla Atahan Koruma, ücretsiz olarak Özel Güvenlik Sertifikası veriyor.

Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz SertifikaWeb
TV

Gündem   A+a-

Şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine destek olmak amacıyla Atahan Koruma Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri, ücretsiz olarak Özel Güvenlik Sertifikası veriyor.

Şehit ailelerine bir nebze de olsa yaralarına merhem olmak istediklerini ifade eden Atahan Koruma Özel Güvenlik Ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. Kurucusu Şamil Çindirli, vatan savunmasında kahramanca Şehit ve Gazi olan Asker ve Polis yakınlarına Özel güvenlik görevlisi olabilmeleri için Eğitim Kurumlarına kayıt olmaları halinde ücretsiz olarak kurs vereceklerini açıkladı.

Şamil Çindirli, “Ülkemizde her gün şehit haberi gelmekte, birçok ananın babanın yüreği yanmakta bizlerde Atahan Özel Güvenlik ailesi olarak ne yapabiliriz diye düşündük, kendi gücümüz neticesinde şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz eğitim verebileceğimiz kanaatine vardık ve bu kararı aldık. Sınıfımızın her dönem kapasitesi 30 kişi. Bu 30 kişilik kapasitesinin her dönem 5 kişisini şehit ve gazi yakınlarına ayıracağız ve onlara ücretsiz Özel Güvenlik Sertifikası vereceğiz” dedi.

Şamil Çindirli, Atahan Özel Güvenlik olarak İskenderun Savaş Mah. Şehit Pamir Cad. 45. Sok. Tarhan Apt. No.1 K.3 D.7 adresinde faaliyet gösterdiklerini ve şehit ailelerimizden böyle bir isteği olan birinci derece yakınlarını bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

 

Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz Sertifika videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet