Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderunlulardan 'Aykırı Kumpanya'ya Tam Not

İskenderun Şehir Kulübü, Enver Aysever’le Aykırı Kumpanya müzikli gösterisini İskenderun’lu sanatseverlerle buluşturdu.

İskenderunlulardan 'Aykırı Kumpanya'ya Tam NotWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

Kurulduğu günden bu yana bir çok sosyal sorumluluk projesi ve etkinlikle büyük takdir toplayan İskenderun Şehir Kulübü, yönetim kurulu ve üyeleriyle Enver Aysever’le Aykırı Kumpanya müzikli gösterisi etkinliğiyle, İskenderun’lu sanatseverleri unutulmayacak bir gecenin yaşanmasına vesile oldular.

Tarz açısından bir ilk olan bu gösteriyi sahneye taşıyan ekibin ismi, gösterinin ruhunu iki kelimeyle özetliyor:    “Aykırı Kumpanya”

İskenderun Şehir Kulübü sosyal sorumluluk projesi kapsamında,Gazeteci ve Televizyon Programcısı Enver Aysever’in daha önce benzeri görülmemiş nitelikte farklılıklar taşıyan gösterisi olan “Enver Aysever’le Aykırı Kumpanya”müzikli gösterisi İskenderun’lu sanatseverlerden büyük ilgi gördü.  İskenderun Şehir Kulübü çatısı altında, Asi Medya Organizasyonun katkıları ile gerçekleşen, bu kültürel etkinlik, sosyal sorumluluk projesi ile birleştirilerek sahneye taşındı.

İskenderun Şehir Kulübü tarafından yapılan açıklamada Gelirinin tamamı Füsün Sayek Eğitim ve Geliştirme Derneği öğrenci burs fonuna aktarılacağı belirtildi.

Yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Aysever, izleyiciyi bir zaman tünelinden geçirerek bellek tazeliyor; anlatısına kişisel tarihinden hatıraları da ekleyerek kâh güldürüyor, kâh ağlatıyor, çokça düşündürüyor, zihinlere ve yüreklere dokunuyor.
Aykırı Kumpanya kimi zaman bir Ahmet Kaya şarkısıyla ağlıyor, kimi zaman Rıfat Ilgaz’ın Hababam Sınıfı’yla kahkahalar atıyor, kimi zaman Sabahattin Ali’nin Melankoli’siyle hüzünleniyor. "Aykırı Kumpanya" seyirci için şarkılı, şiirli, sazlı, sözlü bambaşka bir dünya kuruyor. 

Enver Aysever ve orkestra ekibini, sanatseverler ayakta alkışladı . Gösterinin sonunda İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız , Enver Aysever ve ekibine  teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti. Enver Aysever’e yakın ilgi, gösteri sonunda kitap imzalama ve bol bol hatıra fotografı çekimiyle sona erdi.

İskenderunlulardan 'Aykırı Kumpanya'ya Tam Not videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar