Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC'de görev dağılımı yapıldı.

İGC Yönetim Kurulu üyelerinin görev dağılımı şöyle gerçekleştirildi; 'Başkan Şehmuz Aslan, Başkan Vekili Hamit Saçar, Başkan Yardımcıları Rızkullah Te

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz hafta içerisinde olağan kongresini gerçekleştiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti görev dağılımını yaptı.

Yönetim kurulu üyelerin görev dağılımlarını söylemeden önce kongrenin kısa bir değerlendirmesini yapan İGC Başkanı Şehmuz Aslan, “İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin seçimi başarılı ve demokratik bir şekilde gerçekleştirildi. Kongre yapıldığı günden bugüne kadar Türkiye’nin her yerinden tebrik telefonları alıyoruz. Türkiye’deki tüm cemiyet başkanları, esnaf, vatandaşlar arayarak bizi tebrik ediyorlar. Bu tebriklere layık olamaya çalışacağız, çok şey yapacağız. Bizim yanımızda olan, bizi destekleyen ve tebrik herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İGC Yönetim Kurulu üyelerinin görev dağılımı şöyle gerçekleştirildi; “Başkan Şehmuz Aslan, Başkan Vekili Hamit Saçar, Başkan Yardımcıları Rızkullah Terbiyeli ve Sabahattin Uygun, Genel Sekreter Ufuk Aktuğ, Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Gökpınar, Muhasip üye Turan Yenievli, Basın Sözcüsü Ömer Soylu, Gençlerin Eğitim çalışmalarından sorumlu üye Ahmet Seher.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar