Skip Navigation Links

Artık Babalar da Ağlıyor!

Mustafa Mert'in Kaleminden..

Artık Babalar da Ağlıyor!

Gündem   A+a-

İskenderun önceki gün şehidini uğurladı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldiş,  İskenderun’da dualarla ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Mekânın cennet olsun şehidim.

Şehidin cenazesi helallik alınmak üzere Baba ocağına getirildiğinde hem mesleki bir görev ve hem de şehidimizi son yolculuğuna uğurlamak için oradaydım. Kardeşi Uzman Çavuş Ercan Kıldiş soğuk kanlığıyla bir asker edasıyla annesi ve kız kardeşini teselli ediyordu. Ağlamayın ağlamayın o şehit.

Acı acı çalan ambulansın sirenlerinin ardından şehidin cenazesi evin önüne getirildi. İşte o anda gözlerden akan yaşı görüyoruz da, ya yüreklerden akan kanı! Bir baba şehidimizin babası İlyas amcanın haykırışları yürekleri dağladı. Babalar soğuk görünür ama içi yandı mı dünya yıkılsa yeridir. İlyas amcanın haykırışı ‘yavrum yavrum’ diye feryadı hala gözümün önünde!

Analar ağlamasın, eşler paramparça olmasın, çocuklar yetim kalmasın diye haykırdık hep!  Şimdi baba İlyas amcamız, bir babayı yüreğini dağladınız, dünya başınıza yıkılsa az gelir. İlyas amcamızı ağlattınız feryada boğdunuz!

Şehidimizin geride bıraktığı 4 aylık hamile olan eşi Tuğba Kıldiş de, eşinin Türk bayrağına sarılı tabutu başında “Yandım ben yandım! Metin’im niye bıraktın beni! Benim yuvam yıkıldı, başkalarının yuvaları yıkılmasın Allah’ım” diyerek feryadı!

Ya küçük Yusuf’u, Komando kıyafeti ile Astsubay şehit Metin amcasını son yolculuğuna uğurlarken ağlattınız! Amcası Uzman Çavuş Ercan Kıldiş onu kucakladı bağrına bastı ağlamamak için kendini zor tuttu. Şehit kardeşi Uzman Çvş. Ercan Kıldiş, dik duruşunu bozmadı çünkü o bir askerdi ve şehit kardeşiydi.

Şehidim vatanına canını feda etti. Vatanımıza kimsenin göz dikmemesi için, bizlerin bu vatanda rahat yaşayabilmesi için bizim için Türkiye için canını feda etti. Mekânın cennet olsun şehidim.

Lanet olsun terör sana… Aldığın canlar için... Annesiz babasız bıraktığın çocuklar için... Yüreklere ateşler düşürdüğün için... Bir babanın yüreğini dağladığın için… Bir eşin gitme beni bırakıp gitme diye bağırttığın için… Küçük Yusuf’u amcasız bıraktığın için… Lanet olsun terör sana

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet